Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pospremanje

Pripremite svoj ormar za dolazak hladnijih dana

pospremanje
Arhiv VL-a
10.10.2010.
u 18:06

Ljetne haljinice i sandale ponovno zauzimaju stražnji dio ormara, a jakne, veste i čizme dolaze u prvi plan

Ljeto je već daleko iza nas i vrijeme je da presložite svoj ormar. Ljetne haljinice i sandale ponovno zauzimaju stražnji dio ormara, a jakne, veste i čizme dolaze u prvi plan. To ne znači nužno odlazak u šoping za koji nemate novaca već je potrebno samo dobro pogledati u ormar i izvući stvari koje mogu ponovno postati kao nove.

Kako bi to uspješno napravili, dovedite najbolju prijateljicu koja će vam pomoći u donošenju odluka što baciti, a što nositi i ove jeseni. Kada ste posljednji puta odjenuli taj crveni kaput ili haljinu, pristaje li vam kao saliveno ili mogu li se na tome promijeniti gumbi, samo su neka od pitanja koja bi si trebali postaviti prije donošenja odluke o bacanju ili ostavljanju pojedinog odjevnog predmeta, savjetuje Julia Dee s portala designeralterations.com.

Odjeća ne mora nužno biti nova. Dobro pogledajte može li se nešto poraviti kod krojačice ili kemijski očistiti. Haljine i suknje staromodnog kroja mogu se vrlo lako prekrojiti i uz sitne detalje dobiva se potpuno nov izgled. Ljetnu odjeću operite i spremite za drugu godinu.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
00:52 11.10.2010.

@@@@ Pripremite svoj ormar za dolazak hladnijih dana! Važna napomena: Vrijedi samo za one koji su slijepo vjerovali a sada su na ulici!

Avatar Nazareth
Nazareth
07:31 11.10.2010.

ok....danas zovem prijateljicu,jer neznam kako bi se snasla u ovom OGROMNOM problemu....;-))))))))))))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije