Naslovnica Lifestyle Moda & ljepota

Pripreme za godišnji odmor su počele! Bez kojih pekmeza i ulja za ubrzano tamnjenje ne idemo na plažu?

Pekmezi, suho i zlatno ulje iz linije SUPER Mrkva umjereno štite i lagano nijansiraju kožu prirodnim pigmentima te su obogaćeni i ugodnim mirisom i uljima koja njeguju i hrane kožu.
17. lipnja 2019. u 08:10 1790 prikaza
Olival
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/4

Topli ljetni dani su nam stigli i svi smo već bar u mislima negdje na plaži. Nakon kišovitih i hladnih dana, naša koža još uvijek nije se stigla priviknuti na izloženost sunčevim zrakama i moramo se postepeno privikavati za boravak na suncu. U tome nam može pomoći beta karoten - organski pigment, izoliran iz voća i povrća, najčešće iz korijena mrkve. Osim što je poznat kao snažan antioksidans jer sprečava oštećenja uzrokovana slobodnim radikalima koji se oslobađaju kroz izloženost štetnim UV zrakama, djelotvoran je i kod ubrzanog tamnjenja, ali i kod održavanja preplanule brončane boje.

Olival | Autor : Promo Foto: Promo

Krenuvši upravo od ovih spoznaja o pozitivnom djelovanju beta karotena u pripremi kože za izlaganje suncu, iz Olivala stiže sasvim nova linija proizvoda za ubrzano tamnjenje: SUPER Mrkva. Beta karoten kombiniran je s najboljim prirodnim uljima  masline, kakaovca i oraha. Maslinovo ulje, poznato u svim Olivalovim proizvodima, visoke je kvalitete i spada u grupu ekstra djevičanskih ulja dobivenih postupkom hladnog prešanja. Kakao maslac koristi se i u proizvodnji čokolade, a orahovo ulje dobiveno je maceracijom suhih zelenih ljusaka oraha. Svi ti sastojci kombinirani u ovoj novoj liniji proizvoda pomažu u „izvlačenju“  melanina na površinu kože te na taj način ubrzavaju proces tamnjenja, dajući koži pri tome zdrav i preplanuli izgled uz minimalnu izloženost suncu

Pekmezi, suho i zlatno ulje iz linije SUPER Mrkva umjereno štite i lagano nijansiraju kožu prirodnim pigmentima te su obogaćeni i ugodnim mirisom i uljima koja njeguju i hrane kožu. 

Ovi proizvodi za ubrzano tamnjenje preporučuju se osobama koje već imaju podlogu i nisu osjetljive na sunce ili će proizvod koristiti samo za nijansiranje kože ili večernji izlazak.

Olival | Autor : Promo Foto: Promo

Nova linija SUPER Mrkva postoji u više oblika i pakovanja:

  • SUPER Mrkva Pekmez za ubrzano tamnjenje bez UV zaštite

Pekmez za ubrzano tamnjenje obogaćen je prirodnim pigmentom mrkve, beta karotenom koji štiti i njeguje kožu. Ne sadrži smeđe pigment nego samo prirodnu boju mrkve (beta karoten)

  • SUPER Mrkva Pekmez za ubrzano tamnjenje SPF 10

Lagano tonirani pekmez za preplanulu brončanu boju kože i ubrzano tamnjenje, umjereno štiti kožu od UVA i UVB zraka.

  • SUPER Mrkva Suho ulje za ubrzano tamnjenje

Suho ulje za ubrzano tamnjenje obogaćeno je prirodnim pigmentom mrkve i beta karotenom. Lako se upija, štiti i njeguje kožu, kožu ostavlja bez masnih  tragova.

  • SUPER Mrkva  Zlatno  ulje za ubrzano tamnjenje

Suho ulje sa zlatnim sjajem naglašava brončanu boju kože i potiče ubrzano tamnjenje. Obogaćeno je zrncima zlatnog sjaja koja naglašavaju preplanulost kože.

Olival | Autor : Promo Foto: Promo

smoker box
SAVRŠENA AROMA
Nedostaje vam onaj karakterističan miris dimljenja, a ne želite se odreći komfora plinskog roštilja?

A1 izdvaja za Vas