Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Priprema mališana za plažu, sve o bolestima štitnjače...

Moje zdravlje
VL
PR
Autor
PR članak
19.06.2012.
u 11:38

Moje zdravlje – jedini magazin u kojem ćete naći savjete za cijelu obitelj

 U novom broju doznajte sve o HPV-u – bolesti koja muči čak 80 posto Hrvatica, a zbog nedostatka simptoma mnoge se ne liječe.

Frapantan je podatak da čak 80 posto Hrvatica ima HPV – spolno prenosivu bolest koja je glavni uzročnik raka maternice, a da gotovo polovica, zbog izostanka simptoma, uopće ne zna da je zaražena tim virusom. Jednako je poražavajući i podatak da smo kao nacija prema istraživanju Eurobarometra najljeniji u Europi, zbog čega nam prijeti epidemija debljine. Loše vijesti kriju se i u ubrzanoj svakodnevici u kojoj živimo, zbog čega čak 50 posto populacije ima problema s radom štitnjače, odnosno balansom hormona.

No u moru loših vijesti, dobra je da se sve te boljke, ako se otkriju na vrijeme, uspješno liječe. Ljepšu stranu ljeta čine, bez sumnje, i ljetne ljubavi koje bude osjećaje „leptirića“. No, magazin Večernjeg lista "Moje zdravlje" uz savjete nudi vam i živote poznatih koji su se prisjetili svojih ljetnih romansi, a vlastite tajne zdravog života otkrila nam je zvijezda „Larina izbora“, glumica Doris Pinčić.

Pozabavili smo se i zaštitom dječje kože na suncu, bezglutenskom prehranom, poremećajima ponašanja u djece te vrstama depilacije koje su uoči sezone skidanja u kupaći kostim u fokusu svake žene. Za one koji silno žele prinovu, ali, nažalost, imaju dijagnozu neplodnosti, vodeći stručnjaci toga područja otkrivaju kako da ipak ostvare san i dobiju toliko željenu bebu.

U četvrtak, 21. lipnja, potražite novi broj magazina Moje zdravlje za 3 kune uz Večernji list!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?