Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ŽELI UNIŠTITI BRAK

'Prije 18 godina sam prevario suprugu i sada osjećam krivnju: Trebam li joj reći?'

Shutterstock
05.10.2022.
u 20:16

Bilo mu je dosadno u braku i htio je seks, pa uskoro nije mogao odoljeti mlađoj kolegici koja je otvoreno dala do znanja da joj se sviđa

- Prije gotovo 18 godina prevario sam svoju suprugu i sada me zbog toga svladao osjećaj krivnje i ne znam trebam li sve priznati svojoj ženi. U braku smo 25 godina i imamo troje odrasle djece. Kada su oni bili mali, život je bio vrlo stresan, a ja sam stalno radio prekovremene jer sam osjećao pritisak da moram donositi novac i osigurati obitelji dobar život - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak:

1/15

Supruga i on nisu imali vremena sami za sebe i prestali su biti intimni, a bilo je i nemoguće s malom djecom koja su im se penjala u krevet ili ih budila noću. Njemu je bilo dosadno i htio je seks, pa uskoro nije mogao odoljeti mlađoj kolegici koja je otvoreno dala do znanja da joj se sviđa.

- Imali smo kratku aferu koja se temeljila isključivo na seksu i koja je propala čim je to nedopušteno uzbuđenje nestalo. U prvim sam godinama zaboravio na to, ali u posljednje vrijeme moj odnos sa suprugom se poboljšao i produbio se, pa sam se počeo osjećati užasno što od nje skrivam tako veliku tajnu - nastavio je. 

Ponekad noću kada leži u krevetu, razmišlja kako bi ona reagirala kada bi saznala. Ne pomaže ni to što je kolegica s posla s kojom je imao aferu, nedavno opet vraćena u njegov tim. Tvrdi da ga više ne privlači, iako mu je njihova prošlost na pameti kada god ju vidi. Ne zna treba li reći svojoj ženi što se dogodilo jer se boji da će im to potpuno uništiti brak. 

- Važno je naglasiti da ste vi i supruga ojačali i produbili svoj brak, te da ste sada sretni. Nije čudo što je bliska suradnja s kolegicom s posla potaknula nove osjećaje krivnje, ali naučili ste iz svoje pogreške. Savjetovala bih vam da podvučete crtu ispod svega ovoga. Iako u životu treba biti iskren, ponekad istina može uzrokovati bol. Kada biste priznali sve svojoj supruzi, skinuli biste to sa svoje savjesti, ali njoj bi to donijelo bol i jad. Ako joj kažete, morate biti spremni izgubiti sve što ste izgradili u proteklih 25 godina braka - odgovorila mu je Deidre. 

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije