Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Prijavite se na sudjelovanje u besplatnom razgovoru sa psihologom!

Budi Dobro. Budi CE.
29.05.2021.
u 08:00

Podcast Budi Dobro. Budi CE. vam nudi priliku da anonimno razgovarate sa stručnjakom psihologom o problemima koji vas muče te učinite prvi korak u njihovu rješavanju

Kako bi ljude svih generacija potaknula na brigu o vlastitom mentalnom zdravlju, Cedevita je pokrenula edukativnu internetsku stranicu Budi Dobro. Budi CE. koja nas kroz optimizam uči kako se nositi s nizom životnih izazova.

Što je Budi Dobro. Budi CE podcast?

Ovdje nije riječ o simulacijama, već autentičnim razgovorima između psihoterapeuta i klijenta o stvarnim poteškoćama koje ga muče. Svaki podcast ima drugačiju temu, a cjelokupan sadržaj kreiran je uz sudjelovanje stručnih psihologa i psihoterapeuta koji pružaju potrebne alate za lakše nošenje sa životnim izazovima.  Svi dosadašnji podcasti dostupni su na platformi u kategoriji “Dobro je pričati”.

Sudjelovanje u podcastu

Sudjelovanjem biste poput drugih stvarnih ljudi, koji su već bili dio ovog podcasta, dobili priliku za dva besplatna razgovora sa stručnjakom uz zajamčenu anonimnost. U prvom opuštenom razgovoru ćete se imati priliku bolje međusobno upoznati te pripremiti za drugi razgovor tijekom kojeg će vam stručnjak dati konkretne savjete uz koje ćete započeti proces osvještavanja samog problema i utvrditi korake koji su potrebni da bi se problem riješio.

Sastanak sa psihologom odvija se iz udobnosti vlastitog doma, putem online servisa za komunikaciju. Vaš snimljeni glas koji će slušatelji čuti bit će stvaran, kao i vaši životni izazovi s kojima će se mnogi moći poistovjetiti, no vaše ime bit će promijenjeno kako bi zaštita vašeg identiteta ostala potpuna.

PRIJAVA NA PODCAST

Prvi korak u preuzimanju brige za sebe je usmjeravanje na vlastite potrebe suočavajući se sa stvarnim problemima koji nas muče. Naše unutarnje „ja“ nam daje različite znakove da je vrijeme za promjenom, stoga je ponekad potrebno zastati i osvijestiti tu potrebu, izaći iz zone komfora i suočiti se s vlastitim granicama i pogreškama.

Neka drugi korak bude vaša prijava na sudjelovanje u Budi Dobro Budi CE podcastu

Prijavite se na sudjelovanje OVDJE kroz par jednostavnih koraka:

  1. Upišite o kojoj temi biste voljeli pričati
  2. Označite kako biste ovu temu voljeli obraditi kao podcast
  3. Stisnite „da“ i potvrdite kako biste voljeli sudjelovati u podcastu
  4. Ostavite nam email radi dogovora o detaljima sudjelovanja

Što znači Biti Dobro Biti CE?

Biti dobro, biti CE zapravo znači vjerovati u pozitivne životne ishode i biti spreman učiti kako se nositi sa situacijama na koje ne možemo utjecati, s osmijehom na licu. Cedevita je prije pokretanja ove  platforme provela sveobuhvatno istraživanje o mentalnom zdravlju i optimizmu u suradnji s istraživačkom agencijom Ipsos, a rezultati su im samo dali dodatan vjetar u leđa jer je čak 77% građana prepoznalo optimizam kao ključ za očuvanje mentalnog zdravlja.

Zato, BUDITE DOBRO. BUDITE CE!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije