Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GASTRO RADIONICE

Miele vas daruje vrijednim nagradama: Prijavi se i osvoji sudjelovanje na gastro radionici

Gastro radionica
Foto: Shutterstock
1/2
12.04.2023.
u 14:02

Večernji list u suradnji s popularnom gastro blogericom organizira tematske gastro radionice kako bi potaknuli čitatelje na kuhanje i educirali ih o osnovama kulinarstva

Ako spadate u ljubitelje kuhanja i volite nadograđivati svoje kulinarsko znanje malim savjetima i trikovima velikih majstora, tada su gastro radionice Večernjeg lista namijenjene upravo vama. U suradnji s popularnom gastro blogericom Zrinkom Janković, organiziramo edukativne gastro radionice u 4 tematska ciklusa posvećena tjesteninama, ribljim jelima, juhama i varivima te blagdanskim slasticama.

U fokusu gastro radionica bit će svakodnevna kuhinja i lako dostupne namirnice, a cilj je potaknuti čitatelje na kuhanje i omogućiti im usvajanje novih kulinarskih znanja pod voditeljskom palicom popularne gastro blogerice Zrinke Janković. Kao autorica uspješnog portala Mamin ručak, Zrinka svakodnevno donosi jednostavne, fine, zdrave i brze recepte te savjete za sve mame i ljubitelje kuhanja kako da se bolje organiziraju i ne provedu cijeli dan u kuhinji. Brojne fanove privukla je receptima s jednostavnim namirnicama koje možete pronaći u svim trgovinama, a omogućuju vam da na zdrav i kvalitetan način nahranite svoju obitelj, ali i uštedite vrijeme. U sklopu gastro radionica ova majstorica kuhinje iz prve će vam ruke dati savjete i ideje kako se što bolje organizirati i skuhati ukusan obrok na opće zadovoljstvo.

Foto: Shutterstock

Prva gastro radionica na temu tjestenine održat će se 28. travnja 2023. u 10 sati u Miele Experience Centru u Zagrebu, a prijaviti se možete u periodu od 12. do 23. travnja slanjem recepta svog omiljenog umaka za tjesteninu u sklopu obrasca na posebnoj stranici projekta gastroradionice.hr. Stručni žiri u sastavu Večernjeg lista te gastro blogerice Zrinke Janković odabrat će svoje favorite, a autori dva recepta koja prikupe najviše glasova dobit će priliku sudjelovati na prvoj gastro radionici.

Po završetku edukativnog dijela radionice, voditeljica će kandidatima dati zadatak koji prati prvu tematsku cjelinu posvećenu tjestenini, a onaj koji najuspješnije izvrši kulinarski izazov, osvojit će visokokvalitetan Miele samostojeći aparat za kavu sa sustavom OneTouch for Two za najbolji okus kave koju osigurava partner kuhinje Miele. Projekt podržavaju i Koleda kao partner namirnica te Kutjevo kao prijatelj projekta.

Podijelite s nama recepte svojih omiljenih umaka za tjesteninu i osigurajte svoje mjesto na prvoj gastro radionici Večernjeg lista koja garantira vrhunsku kulinarsku edukaciju i dobru zabavu uz kvalitetne stručnjake, namirnice i uređaje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije