Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Prihvati izazov i osvoji do 800 kn u samo 15 sekundi

Izazov #15Sekundi
Foto: PR FOTO
1/8
PR
Autor
PR članak
17.03.2016.
u 08:30

Plidenta Healthcare organizira Facebook natječaj u kojem sudionici trebaju snimiti video u kojem će pokazati što se sve može napraviti u samo 15 sekundi.

Snimite video maksimalnog trajanja 15 sekundi u jednom od 4 tematskih područja: 1.Život i stil, 2. Dom i dizajn, 3. Dobra hrana ili, 4. Moda i lifestyle, te ga do 3. travnja objavite na FB profilu Plidente. Važno je da je video unutar 15 sekundi, da je originalan, kreativan i duhovit te odgovara temi za koju se prijavljuje. U snimanju video materijala nije nužno potrebno koristiti zubne paste Plidenta Healthcare.

Njabolji video će osvojiti poklon bon od 800 kuna a nagrađeni u preostale 3 kategorije osvajaju poklon bon od 400 kn i poklon pakete Nevinih proizvoda. Opća pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Prihvati Izazov #15Sekundi!

Plidenta Healthcare 15Sekundi je senzacionalno novo rješenje za problem karijesa. Ova specijalna multifunkcionalna zubna pasta s dvostrukim mehanizmom djelovanja protiv karijesa zahvaljujući jedinstvenoj formulaciji s probiotičkom bazom i ekstraktom hmelja znanstveno dokazano djeluje već nakon samo 15 sekundi, što ne postiže ni jedna obična antikarijes zubna pasta.

Probiotičke bakterije klinički dokazano uklanjaju najčešće uzročnike karijesa, bakterije Streptococcus mutans, a hmelj dodatno sprječava njihovo prianjanje na površinu zuba te djeluje protuupalno i antiplak. Sustav za izbjeljivanje u Plidenti 15Sekundi, koji se temelji na sprječavanju transformacije početnog amorfnog kamenca u kristalnu naslagu vratit će brzo blještavi osmijeh na vaše lice. Plidenta 15Sekundi ne sadži fluoride, konzervanse i natrijev lauril sulfat (SLS).

Prvih deset čitatelja na FB profilu Plidente nagrađujemo gratis pastom plidenta healthcare 15sekundi 75 ml.

Želite prijaviti greške?