Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što sa slikama

Pretvorite fotke s ljetovanja u otkačene dekoracije za dom

photo (1)
Foto: Arhiva VL
1/11
03.09.2012.
u 09:41

Slike s ljetovanja često ostanu ‘zakopane’ u albumu ili računalu, a tako je lako pretvoriti ih u fotoknjige i fotodarove, ili njima maštovito ukrasiti vlastita četiri zida

Slike koje ste snimili na ljetovanju i eventualno izložili na društvenim mrežama mogu se u nekoliko klikova pretvoriti i u nešto kreativnije. Specijalizirani fotoservisi nude mogućnost slaganja fotoknjiga i ukrašavanja različitih predmeta omiljenim slikama.

Možete dizajnirati podložak za računalnog miša, puzzle, torbe, majice, kape, jastučnice, šalice, pregače, podbradnike za bebe, čestitke, plišane medvjediće, magnete za hladnjak...

Za maštovito izlaganje fotografija nudi se i obilje otkačenih okvira i stalaka. Fotke možete živopisno pomiješati u naizgled razbacanoj gomili okvira, pričvrstiti ih na drvce ili objesiti na “štrik” s kvačicama.

Za neobičnu izložbu stvoren je paravan s rotirajućim okvirima za slike, ili zidni sat koji umjesto brojki ima dvanaest okvira za umetanje fotografija. Odličan je vizualni trik okvir za sliku koji se postavlja na ugao zida, pa se prizor “proteže” iza ugla.

Egzotičan ugođaj slike iz dalekih krajeva možete dodatno istaknuti egzotičnim okvirom, a maštate li o tome da “uskočite” u omiljenu fotografiju, pretvorite je u fototapetu! Za oživljavanje dragih uspomena savršen je i digitalni okvir s velikom memorijom za fotografije koje možete namještati i “slajdati” po želji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije