Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Armanijeva muza

Prepoznajete li ovu djevojku? Potpuno novi imidž Megan Fox

Megan Fox (1)
04.03.2011.
u 11:55

Glumica je postala zaštitno lice parfema Armani Code, a reklama se snimala na krovu vile u Los Angelesu

Nakon upečatljive kampanje koje je snimila za Armanijevo donje rublje i traperice, pokazavši pritom sve svoje tetovaže i savršeno tijelo, Megan Fox (24) postala je zaštitno lice parfema Armani Code.

U reklami koja je snimljena na krovu jedne vile u Los Angelesu Megan je potpuno promijenila imidž. Pojavila se s kratkom crnom bob-frizurom i šiškama, što joj izvrsno pristaje. Odjevena je u Armanijevu haljinu sa šljokicama, a našminkala ju je Linda Cantello, jedna od najpoznatijih Armanijevih vizažistica. 

– Tako je zgodna da oduzima dah – komentirala je Linda, što i ne čudi kada znamo da je Megan jedna od 100 najseksi žena na svijetu po izboru časopisa Maxim već četiri godine zaredom.  

A čini se da Megan i miriše prilično dobro. Novi Armani Code Pour Femme spaja note naranče i narančina cvijeta, đumbira, breskve, jasmina, vanilije i lavandina meda. Prilično zanimljiv spoj. Kompletna reklamna kampanja trebala bi se pojaviti krajem mjeseca, a parfem u lipnju (barem na stranom tržištu). 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

SA
sasabobomiro
13:24 04.03.2011.

Bolja je naša Ivana Kvarc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije