Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postoji razlog

Prema istraživanju, rujan je mjesec afera i varanja, a ove se godine broj prevara - udvostručio!

shutterstock
13.09.2021.
u 14:30

Trećina žena i muškaraca rekli su da osjećaju manje strasti prema svom partneru nakon što su toliko dugo bili zajedno kod kuće.

Vjerojatno smatrate da će varalice varati bez obzira na doba godine. No, novo istraživanje pokazalo je da će u rujnu biti veliki skok u broju afera i varanja, a razlog tome je pandemija koronavirusa, piše Metro.

Stranica za upoznavanje Illicit Affairs, provela je istraživanje na parovima u dugotrajnim vezama te otkrila kako će ovog mjeseca doći do porasta broja afera jer će se parovi vratiti ljetnih praznika i poželjet će započeti novi post-pandemijski život s novim partnerima. 

Istraživanje napominje da se jesenski porast u aferama događa svake godine, zbog učinka nakon praznika, ali bit će izraženiji nakon godinu dana zatvaranja i stresa zbog koronavirusa. 

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Istraživanje je također pokazalo da će ‘rekordan broj’ parova početi tražiti nove partnere jer im je dosadašnji partner dosadio. Upravo zato će porasti i broj afera na poslu, tvrde istraživači.

Od 2000 ispitanih osoba, 78% je reklo da će povratak u ured i odlazak od kuće raditi znatno olakšati aferu, dok je 54% parova preispitalo svoju vezu tijekom pandemije. Trećina žena i muškaraca rekli su da osjećaju manje strasti prema svom partneru nakon što su toliko dugo bile zajedno kod kuće.

Stručnjakinja za seks i odnose Jessica Leoni kaže: 'Rujan je uvijek mjesec za afere. Dugi ljetni praznici prekretnica su za toliko parova - shvaćaju da nemaju mnogo zajedničkog i seks im je i dalje dosadan. Iskoristit će rujan za početak iznova, pogotovo nakon pandemije i ograničavanja.”

Hrvati o ljetovanju na našoj obali: "Mislim, iskreno, da su cijene malo prevelike za naš budžet."

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
16:17 13.09.2021.

Utrostrucilo zene varaju vise

JO
Josephina
14:57 13.09.2021.

Nije lako glumiti sretnu obitelj na moru, prikazati se na drustvenim mrezama kao brizni otac i odan muz. Stresno je to. Treba ljudima oduska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije