Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pravilnom prehranom u borbu protiv alergija

moje zdravlje
VL
PR
Autor
PR članak
16.08.2013.
u 17:08

Donosimo intervju s uspješnom kirurginjom Nelom Sršen koja se suočila s kliničkom smrću, a otkriva kako je ljubav čini opuštenom

Kraj kolovoza zadnja je prilika za bezbrižno uživanje u ljetnim danima. Zato uživajte u dugim toplim večerima u dobrom društvu, priuštite si izlet, nagradite se nekom krpicom koja će vam uljepšati sivu jesen i podsjećati vas na dugo toplo ljeto. I pročitajte novi broj magazina Moje zdravlje koji izlazi u srijedu 21. kolovoza uz Večernji list za samo tri kune.

Donosimo intervju s uspješnom kirurginjom Nelom Sršen koja se suočila s kliničkom smrću, a otkriva kako je ljubav čini opuštenom. Mnogi su na vlastitoj koži iskusili i da ljubav može boljeti, a mi donosimo savjete psihologa kako preboljeti slomljeno srce.

Mučite li, pak, muku s alergijom na ambroziju, koja ovih dana doseže vrhunac, vjerojatno jedva čekate da prođe kolovoz. Čak i ako ste zakasnili s terapijom, postoje metode koje će vam pomoći da preživite ovo razdoblje bez neprestanog kihanja, suznih i natečenih očiju. Vjerovali ili ne, velika pomoć u borbi s alergijama krije se u pravilnoj prehrani koja, naravno, utječe i na stanje na vagi. Na te izdajničke brojke posebno smo osjetljivi tijekom ljetnih mjeseci, ali samo malo discipline i korekcije na svakidašnjim menijima dovest će vas do toga da više nećete sa strahom provjeravati svoju težinu. Zato zavirite u naših 20 savjeta kako zadržati ljetnu liniju, ali i ljetno dobro raspoloženje.

Otkrijte sve što trebate znati o laserskoj korekciji vida, ali i o ljetnim virozama koje haraju i s kojim su se mnogi već susreli. Upala uha ne muči samo mališane, nego i odrasle, a svakako je treba liječiti jer može doći do velikih problema sa sluhom. Krajem kolovoza valja obratiti pozornost na kožu i kosu koje su sunce, more i sol u najmanju ruku – šokirali. Zahvaljujući pametnim proizvodima sva ta mehanička oštećenja uspješno ćete eliminirati. Imate li neki zdravstveni problem, ne oklijevate. Naši stručnjaci dat će vam precizne odgovore, stoga nam se obratite s punim povjerenjem.

Ne propustite u srijedu, 21. 8., novi broj magazina Moje zdravlje za samo 3 kune uz Večernji list.

>> Olakšajte život mališanima s astmom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?