Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suradnja

Pradini plameni jezičci preselili su se s 'vatrenih' cipela na majicu

prada
Foto: Prada
1/3
28.06.2012.
u 00:01

Talijanska modna kuća i armenski ilustrator Vahram Muratyan dizanirali limitiranu kolekciju majica, a motive su posudili iz ovogodišnje proljetno-ljetne kolekcije

Talijanska modna kuća Prada odlučila je drugi put udružiti kreativne snage s armenskim grafičkim dizajnerom i ilustratorom Vahramom Muratyanom kako bi kreirali limitiranu kolekciju majica za muškarce i žene.

Inspiraciju su potražili u, naravno, Pradinoj kolekciji za proljeće/ljeto 2012. pa su se s odjevnih predmeta popularni motivi preselili na majice – od, primjerice, plamenih jezičaka koji krase Pradine ultrapopularne cipele za kojima su poludjele brojne zvijezde do vintage sunčanih naočala.

Iako je riječ o majicama, linija je prilično ekskluzivna s obzirom na cijenu koja po komadu iznosi oko 150 eura, a kolekcija će biti dostupna u trgovinama sredinom srpnja.

Početkom ove godine Prada je angažirala Muratyana kako bi napravio virtualni "lookbook" pod nazivom "Prada: paralelni svjetovi" koji odražava njegov odvažan, razigran umjetnički izričaj. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije