Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moje zdravlje

Požurite na kiosk jer vas čeka pravo osvježenje na čak 100 stranica

žena pliva
Thinkstock
06.08.2015.
u 11:06

U ovom broju magazina Moje zdravlje savjetujemo vam da ljetni godišnji odmor maksimalno iskoristite za odmaranje i punjenje baterija, ipak je samo jednom u godini. Stoga svakako pročitajte što sve možete raditi na godišnjem odmoru, pogotovo ako ste na moru. Morska voda će se pobrinuti za ljepotu, zdravlje i regeneraciju, a mi vam donosimo mali vodič vrhunske prirodne kozmetike za mladolik ten i sjajnu kosu. Jeste li znali da je nar prozvan prirodnim botoksom protiv bora, a ružmarin uravnotežuje masnu kožu i kosu. Smokva pruža superhranjivu njegu, a bademovo ulje „briše“ podočnjake. Samo u Mojem zdravlju predstavljamo vam pravi jadranski buket zdravlja i ljepote.

Za razliku od mora i plaže, vjerujemo da vam prva asocijacija na ljeto sigurno nije vježbanje. Na sreću, plivanje je odlična aktivnost s kojom možete izgubiti i do 650 kalorija, stoga spojite ugodno s korisnim i prepustite se čarima plivanja i aqua-aerobica, a mi vam donosimo pregled vježbi koje svakako morate isprobati, bilo u bazenu ili na moru.

Osim tijela u formi, grudi su ženski atributi kojima rijetko koji muškarac može odoljeti. Ipak, životni stil, biološki procesi i vrijeme mogu ostaviti velike posljedice na njima. Stoga vam donosimo sve o masaži i vježbama za grudi, pravilnoj prehrani i pametnom odabiru grudnjaka. Već to je dovoljno da zadržite ljepotu dekoltea i poboljšate trenutno stanje grudi.

U magazinu Moje zdravlje vas upoznajemo i sa hladnim zamkama ljetnih vrućina. Donosimo najopasnije situacije, što napraviti kod toplinskg udara te kako se pravilno rashladiti. U tome će vam zasigurno pomoći kraljica ljeta – lubenica koja dopušta mnogo kreativnosti. Izdubljena kora lubenice može poslužiti kao zanimljiva „zdjela“ za salatu kojom ćete impresionirati sve goste. Pripremite mališanima sladoled od lubenice kojem neće moći odoljeti, a vi se osvježite ukusnim mojitom od lubenice! Ako ste mislili da je ova zdrava i korisna namirnica samo za naše tijelo “iznutra”, prevarili ste se! Ona može biti glavni sastojak proizvoda za njegu kože, a mi vam donosimo recept kako od lubenice napraviti izvrstan tonik za kožu.

Ako pak umjesto ležanja i opuštanja preferirate aktivni odmor, donosimo vam dozu adrenalina uz bungee jumping nakon koje nećete ni sekunde oklijevati. U znaku potpunog opuštanja dopušteno je i uživanje u jednostavnoj prehrani koja doista može pomoći da se osjećate lagano, poletno i zdravo.

Guštanje u odmoru ne mora biti ni skupo, ni zahtjevno, a nikako si ne dozvolite da ga pokvare svađe s bližnjima. Malo kompromisa, dobre volje i, prije svega, razgovor mogu razriješiti sve probleme i osigurati vam odmor iz snova. Pri tome se ne zaboravite dobro zabaviti, družiti, smijati i veseliti malim sitnicama jer i sreća je za zdravlje bitna!

Sve ovo i još mnogo više čitajte u magazinu Moje zdravlje za samo 14 kuna. Svoj primjerak potražite već danas na svim kioscima.

Foto: VLm

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije