Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Poznati francuski chef s Michelinovom zvjezdicom priprema gala večeru u Esplanadi

chef Levy
Foto: PR FOTO
1/4
PR
Autor
PR članak
27.10.2016.
u 11:13

Zagrebačku gastro scenu u četvrtak, 3. studenoga u restoranu Zinfandel's očekuje jedinstvena gurmanska poslastica - gala šampanjska večera uz gostovanje vrhunskog francuskog chefa s Michelinovom zvjezdicom Lionela Levyja.

Etablirani chef Levy u svojoj karijeri radio je u prestižnim francuskim restoranima s međunarodno priznatim chefovima poput Erica Fréchona i Alaina Ducassea, a danas nadgleda kuhinju hotela InterContinental u Marseilleu. Levy je predvodnik nove mediteranske kuhinje, a inventivnost, znatiželja i neprestana želja za otkrivanjem novih recepata donijele su mu 2005. godine Michelinovu zvjezdicu.

Na tradicionalnoj pjenušavoj gala večeri u Esplanadi chef Levy kulinarski će se udružiti sa chefom Anom Grgić, prvom damom Esplanadine kuhinje. Bit će to neponovljiv gastronomski užitak i prilika za Zagrepčane i uzvanike da kušaju najfinije francuske okuse u savršenoj kombinaciji sa selekcijom šampanjaca Veuve Clicquot i Moët & Chandon, a specijalno za ovu prigodu poslužit će se vrhunsko francusko vino iz vinarije princa Henrika od Danske.

Događaj se održava u suradnji s Francuskim institutom, Taste the Mediterranean, AGS Movers i MIVA Galerijom vina. Večera s dobrodošlicom i pet sljedova delicija uz konzumaciju svih šampanjaca iznosi 895 kn po osobi.

Želite prijaviti greške?