Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Moda & ljepota

Poznata hrvatska glumica Mirna Medaković Stepinac u novoj modnoj priči

Kolekcijom dominira popularna rosegold boja. Privjesci s rozom i žutom 18 karatnom pozlatom nose ugravirane motive anđela, zvjezdica, sidra, ptice u letu, otkucaja srca, puzzle, slova i druge.
21. studenoga 2016. u 12:00 4 komentara 1387 prikaza
Mirna Medaković
Foto: Karmen Poznić
Pogledajte galeriju 1/6

U novoj modnoj priči poznate dizajnerice nakita Ive Viljevac vidljiv je određen odmak od dizajna u prijašnjim kolekcijama. Ovaj decentan, minimalističi i elegantni nakit ima poruku i cilj - narukvice i ogrlice trebale bi svaku ženu koja ih nosi inspirirati simbolikom koralja, bisera te ugraviranih motiva. Cijeli koncept kolekcije, pa i kampanje snimljene s glumicom Mirnom Medaković Stepinac osmišljen je tako da potakne na razmišljanje o snovima, željama i vlastitim mogućnostima.

Fotografije koje potpisuje Karmen Poznić snimljene u luksuznom interijeru Hotela Palace prikazuju uspješnu, pozitivnu ženu, sa sanjarskim pogledom i snagom za ostvarenje svojih snova.

"Ovom kolekcijom potvrđujem da se uvijek rado vraćam koraljima. Odmah pored riječnih bisera, oni su se našli u glavnoj ulozi. Koralji simboliziraju ljubav, odanost i vjernost. Vjeruje se da nas štite od negativnih utjecaja, da pozitivno djeluju na međuljudske odnose te jačaju prijateljstvo. I biser u mnogim kulturama ima dublje simbolično značenje. Oduvijek se smatrao simbolom ljubavi, ljepote i sreće." izjavila je Iva Viljevac

Kolekcijom dominira popularna rosegold boja. Privjesci s rozom i žutom 18 karatnom pozlatom nose ugravirane motive anđela, zvjezdica, sidra, ptice u letu, otkucaja srca, puzzle, slova i druge.

Mirna Medaković | Autor : Karmen Poznić Foto: Karmen Poznić

"Svaki od njih dizajnirala sam s namjerom da u vama stvore pozitivan osjećaj i da ih nosite jer za vas imaju posebno značenje – značenje koje ćete im sami pridati", izjavila je Iva Viljevac

Ogrlice i narukvice posebno su zanimljive jer ih svaka žena može personalizirati kroz slaganje vlastitih kombinacija raznih privjesaka iz ponude, svilenih končića u raznim bojama, lančića s žutom i rozom pozlatom ili lančića od čistog srebra.

>>Iva Viljevac misli na muškarce... Doznajte što im je 'posvetila'

Gradilište novog mosta preko Save kod Stare Gradiške
POVEZIVANJE BIH I HRVATSKE
Na 4 traka novog mosta preko Save prolazit će 28.000 vozila dnevno
AUTOFLOTA
Jednostavno do vozila
Poslovni najam: Prava ušteda kod nabave vozila, a evo i zašto