Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sebično?

Požalila se na supruga: "On predlaže da slobodne dane provodim radeći kućanske poslove"

Pixabay
20.01.2023.
u 15:30

Burno je, kaže, reagirala na njegov prijedlog i odgovorila mu da nije njegova sluškinja, a mnogi su je korisnici podržali.

Mama trogodišnjakinje je poludjela kad joj je suprug rekao da bi svoj slobodan dan trebala provesti obavljajući sve kućanske poslove. Ona inače, objasnila je, radi četiri dana u tjednu, a kad je sa suprugom pričala kako da iskoristi peti, on joj je predložio da i taj dan 'radi po kući'.

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju

1/5

Budući da on, kako je objasnio, radi pet dana u tjednu, kad bi tako bilo nijedno od njih ne bi moralo čistiti ona dva dana kada su oboje slobodni.

Ipak, žena se s njim nije složila pa je na Mumsnetu podijelila svoj 'šok i nevjericu'. U anonimnoj je objavi tako napisala da je njen suprug vrlo egocentričan i lijen i da postaje sve gori, te je priznala da razmišlja treba li se od njega razvesti.

"Večeras mi je rekao da je razmišljao o kućanskim poslovima i da, budući da on radi pet, a ja četiri dana, najbolje je da ja petog dana obavim sve kućanske poslove, da smo vikend slobodni. Imamo trogodišnju kćeri volim biti s njom na slobodan dan, a i već obavljam 90 posto kućanskih poslova. Kuća je čista i organizirana, a ja sam ta koja brine i da su svi računi plaćeni i da su praznici, rođendani i Božić dobro organizirani", napisala je.

Zato je, kaže, sada na njegov prijedlog burno reagirala i odgovorila mu da 0nije njegova sluškinja', a mnoge su je druge korisnice podržale.

- Taj peti dan nije za vas slobodan ako imate malo dijete - napisala je jedna.

"Što, nitko neće morati obavljati kućanske poslove tijekom vikenda? Zar on misli da će čarobne vile oprati suđe nakon što pojede? A vjerojatno vi i to radite tako da, nerazuman je samo vaš suprug", zaključila je druga.

 

Komentara 2

LI
liliZG
23:14 21.01.2023.

svi su isti , te nove moderne generacije,... neki dan gledam mladog tatu kako gura kolica sa navučenim sjenilom na kojem stoji njegov mobitel u koji je bio udubljen toliko da se zapeljao na cestu kad mu je on skliznuo sa tog sjenila na pod,.. i to bi trebalo biti kvalitetno provedeno vrijeme sa djetetom... je baš...

NO
Nostromo
15:52 20.01.2023.

A kaj bi ona štela, facebook, tik tok, instagram,?.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije