Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradni natječaj

Povodom 30 godina jeans kulture u Hrvatskoj Europa 92 nagrađuje brandiranim trapericama

Budi originalan i osvoji traperice u Europi 92!
Foto: Promo
1/6
09.10.2019.
u 08:55

Svaka druga osoba u Hrvatskoj kupila ja traperice u Europi 92!

Europa 92 najveća je hrvatska kompanija u prodaji jeans-a već punih 30 godina i donosi najbolje i najveće svjetske jeans i modne brandove. Sinonim jeans kulture - Europa 92 utjecala je na mnoge „jeans generacije“ počevši od kultnog Levi's-a, preko jeans brandova Lee, Wrangler, Mustang, LTB pa sve do amsterdamskog Scotch & Soda, vlastitog AD twenty te ostalih cijenjenih imena modnog svijeta: Salsa Jeans, Broadway, Redskins i Petrol Jeans.

Procjenjuje se da je svaka druga osoba kupila traperice u Europi 92!  

Prateći stilove sve ove godine, tvrtka se prilagođavala vremenu i novim generacijama zadržavajući kvalitetu ponude. Pratiti najdugovječnije brandove i ujedno ostati na samom vrhu nije lako. Bitno je razumijevanje mode i potreba kupaca kao osnovnog oblika uspješne suradnje. Slušati želje kupaca pratiti trendove i dan danas kad se moda mijenja u vrlo kratkom roku, a noviteti i hitovi iskaču po društvenim mrežama zahtjeva neprestani razvoj i proučavanje tržišta. A za ostati na vrhu bitno je držati korak s vremenom, što Europa 92 uspješno radi već 30 godina.  

Foto: Arena Hospitality Group

Kako su postali najveći hrvatski lanac monobrand i multibrand trgovina!
Počeci Europe 92 sežu 30 godina unazad zastupništvom za prvi tradicionalni europski jeans brand - Mustang. Nakon desetljeća uspješnog rada s Mustangom Europi 92 se pridružuju tradicionalni američki jeans brandovi Wrangler&Lee. Kao krunu uspješnog rada nakon 20 godina Europa 92 dobiva zastupništvo vodećeg jeans branda u svijetu- Levi’s. Danas se u Europa 92 trgovinama može pronaći izbor najvećih jeans i modnih brandova - Europa 92 ima 3 koncepta trgovine i oko 300 zaposlenika, a s obzirom na potencijal tržišta očekuje se daljnji rast. Nedavno je otvoren i novi web shop najvećih jeans brandova gdje do svjetskih jeans marki možete doći samo u par klikova.

Razumijevanje je osnova uspješne suradnje!
Najoptimalniji oblik suradnje i održavanja vodećeg mjesta na tržištu je „win win“ odnos sa kupcima! Da bi uspješan „win win“ odnos između kupaca i prodavača bio održiv na duge staze, ekipa iz Europe 92 neprestano ulaže i educira svoje osoblje. S oko 300 djelatnika u Hrvatskoj, Europa 92 ponosna je na sve jeans stručnjake koji svoje znanje prenose na kupce.

Europini djelatnici-stručnjaci za jeans brandove, koji svojim savjetima i podrškom uvijek rado pomažu te prenose „jeans kulturu“ pokazali su se kao ključ uspješne suradnje s kupcima i postojanost na tržištu. Ono što je najbitnije za istaknuti je dugogodišnji trud koji Europa 92 ulaže u svoje djelatnike te ih svakodnevno informira o novostima u svijetu jeansa.

„Ono što nas čini jedinstvenim u svijetu naši su djelatnici koji prolaze posebno osmišljenu Jeans akademiju prije početka rada s kupcima. Akademija je nastala radi želje da se kupcima stručno i na najkvalitetniji način posvetimo ponaosob te je kao takva naša Akademija jedinstvena. Početne edukacije i svakodnevno stručno usavršavanje omogućuje djelatnicima jedinstvenu procjenu kupca. Rezultati Akademije vidljivi su od samog početka te se bilježi znatan porast u prezentaciji i prodaji jeansa“ ističu iz Euope 92.

Foto: Arena Hospitality Group

Nagrade i priznanja

Kao i svih ovih 30 godina i danas ljubitelji jeansa sigurni su u rukama jeans experata koji, neprestano ulažući u razvoj i praćenje svjetskog tržišta, jeans brandove donose na hrvatsko tržište.

Kao potvrdu statusa omiljenog i priznatog odredišta, kad je jeans i moda u pitanju, Europi 92 uručene su prestižne titule i nagrade Icertias i AAA Bisnode certifikat te Superbrands za Levi's u zastupništvu i predstavništvu Europe 92.

U vrijeme kad struktura jeans kupaca postaje sve mlađa, potrebno je neprestano biti u trendu i ostati vjeran mnogim naraštajima jer svatko od nas dio je neke jeans generacije!

Povodom 30 godina rada Europa 92 u suradnji s Večernjim listom daruje jedne muške i jedne ženske traperice.

Izaberi jedan brand s postera i napiši zašto je idealan baš za tebe!

Najoriginalnije odgovore nagradit ćemo modelom brand traperica po izboru.

Nagradni natječaj traje do ponedjeljka 14.10. do 12 sati. Sretno!

Sretni dobitnici su:
Ivan Danjek
Mira Martinić

Foto: Arena Hospitality Group

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije