Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Britanska ikona

Potvrđeno je! Alexa Chung pokreće vlastitu odjevnu liniju

alexa chung
Numero Tokyo
27.08.2012.
u 12:01

Da, službeno je. Ja ću zaista to napraviti. Nemam što izgubiti, otkrila je mlada Britanka, a sudeći prema dosadašnjem radu za Supergo i Madewell, sigurno neće razočarati ljubitelje granny chica

Britansku trendsetericu zaista ne treba posebno predstavljati. Preslatka 28-godišnjakinja neprestano se nalazi na popisima najbolje odjevenih žena na svijetu, a svojim boho-romantičnim modnim izričajem utječe na stil mnogih žena.

Dvaput je osvojila nagradu kao ikona stila na dodjeli British Fashion Awardsa, Mulberry je nazvao torbu prema njoj, surađivala je s Madewellom, Supergom, Vero Modom i Pepe Jeansom, a ove je godine posebno nagrađena titulom ambasadorice stila British Fashion Councila.

Nakon svih uspjeha bilo je pitanje vremena kad će se ova Britanka ohrabriti i napraviti svoju odjevnu liniju, a da to nisu pusta naklapanja, potvrdila je sama Alexa za japanski Numero Tokyo za koji je snimila naslovnicu:
- Da, službeno je. Ja ću zaista to napraviti. Nemam što izgubiti, to je zabava. Ako ne bude dobro, mogu reći da nisam imala ništa s tim, a ako bude zaista dobro, mogu reći: 'Ovdje su skice, to je sve moj rad'.

Iako se trenutačno pridružila ekipi "Tračerica" u New Yorku u kojoj je dobila cameo-ulogu i glumit će samu sebe, čini se da ćemo uskoro moći uživati u eklektičnim kreacijama britanske ikone.    

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije