Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Potrošite manje novaca na maskare i umjetne trepavice

Lux-Factor serum za rast trepavica
Foto: Promo
1/5
22.01.2018.
u 08:00

Lux-Factor serum za rast trepavica je najbrže djelujući prirodni stimulator za rast, gustoću i jačanje trepavica jer ćete rezultate vidjeti već za 2-4 tjedna.

Mnogim ženama upravo su trepavice najdraži detalj na licu – volimo kada su guste, duge, voluminozne i uvijene. One našem pogledu daju izazovnost i zavodljivost. No u nekim fazama života iz raznih razloga, trepavice (baš kao nokti ili kosa), mogu postati lomljive, prorijediti se, izgubiti na gustoći i volumenu. Također, neke žene prirodno imaju kraće i rjeđe trepavice. No nema mjesta zabrinutosti. Vašim će trepavicama gustoću, dužinu, volumen i tamniju nijansu vratiti jedan od najkvalitetnijih i najpoznatijih seruma za trepavice na tržištu – Lux-Factor Eyelash serum za rast trepavica.

Foto: Promo

Luksuzno pakiranje, ugodna tekstura, nježan prema očima

Ovaj serum dolazi u malom, luksuznom i profinjeno dizajniranom pakiranju, s vrlo finim, tankim uskim aplikatorom nalik kistiću. Nema miris, a tekstura mu je lagana i prozirna – nešto između tekućine i gela. Kistić je precizan kako biste malu količinu seruma mogli nanijeti uz korijen trepavica. Naravno, prije apliciranja seruma, oko mora biti čisto, dakle sva druga šminka skinuta (sjenila, tuš i sl.), lice očišćeno, a kontaktne leće (ako ih nosite) – izvađene! Budite precizni s nanošenjem kako kistić/serum ne bi ušli u oko jer serum je samo i isključivo za vanjsku primjenu.

Foto: Promo

Lux-Factor serum za rast trepavica je osim svega, najbrže djelujući prirodni stimulator za rast, gustoću i jačanje trepavica jer ćete rezultate vidjeti već za 2-4 tjedna. Vaše će trepavice biti punije, gušće, tamnije i jače – s do 85% više volumena. Međutim, osim što ovaj serum trepavice čini dužima i gušćima, on također potiče rast novih i dužih trepavica, sprječava lomljenje i ispadanje, a mnoge će žene razveseliti i činjenica da djeluje i na obrve. Naime, naše obrve također ispadaju, obnavljaju se te imaju faze kada su rjeđe i neravnojmjerne s "rupicama" i praznim prostorom. Lux-Factor serum za trepavica svakako isprobajte i na obrvama i rezultati će vas oduševiti.

Ono što je izuzetno važno napomenuti jest da je ovaj serum namijenjen i za najosjetljivije oči, a ne morate se brinuti niti vi koji nosite kontaktne leće – slobodno ga možete koristiti. Naravno, prije korištenja, leće morate izvaditi.

Kako djeluje Lux-Factor serum za rast trepavica?

Idealna kombinacija pažljivo odabranih prirodnih i klinički testiranih sastojaka u Lux-Factor Eyelash serumu za rast trepavica djeluje stimulirajuće na rast trepavica u samom korijenu. Njegovi aktivni sastojci jačaju strukturu trepavica, sve od korijena prema vrhu, zbog čega je trepavica punija i raste više i brže nego što je to uobičajeno. Tanak zaštitni sloj koji nastaje kada se primjenjuje serum za rast trepavica štiti ih od štetnih vanjskih učinaka, održava prirodnu PH ravnotežu te hrani unutrašnjost trepavica.

Foto: Promo

Prije i nakon korištenja seruma za rast trepavica Lux-Factor Eyelash.

Inovativna formula zbog svog specifičnog molekularnog sastava omogućava trenutno djelovanje sastojaka i hidrataciju te vidljive rezultate u kratkom periodu (od 2-4 tjedna), a redovitom upotrebom seruma trepavice će dobiti na volumenu, gustoći i manje će ispadati. Važna činjenica je i ta da trepavice postaju tamnije, što pruža efekt make up-a bez maskare. Također, za razliku od drugih seruma za rast trepavica koji su dostupni na tržištu, Lux-Factor Eyelash serum može se koristiti zajedno s drugom šminkom.

Kako se koristi Lux-Factor Eyelash serum za rast trepavica

Vrlo je jednostavan za uporabu. Nanosite ga 2 puta dnevno, ujutro i navečer, priloženim aplikatorom, na gornji i donji kapak uz sam rub trepavica. Pustite serum nekoliko minuta nakon nanošenja da se upije. Prije upotrebe nježno, ali temeljito, očistite područje oko očiju te izvadite kontaktne leće, ako ih nosite. Nanesite tanku liniju seruma na gornji kapak uz sam rub trepavica, s po želji i na donji. Jedna terapija serumom (pakiranje od 3 ml) dovoljna je za 1 mjesec uporabe na oba oka (gornji i donji kapak 2 x dnevno). Čuvajte ga na suhom mjestu i temperaturi do 25 C. Nemojte preskakati i zaboravljati nanošenje jer ćete samo sustavnom njegom, onako kako je propisano, postići željeni rezultat.

Foto: Promo

Voljeli biste isprobati serum za rast trepavica Lux-Factor Eyelash, a niste sigurni u kupovinu preko interneta?

Ne brinite, imamo rješenje za vas! S obzirom da je brand Lux-Factor siguran u kvalitetu svojih proizvoda, svakom kupcu pripada 30-dnevna garancija, što znači da ukoliko sa proizvodim niste zadovoljni, možete tražiti povrat novaca. Upravo sada možete po akcijskoj cijeni sa 30 % popusta naručiti svoj serum na Lux-Factor.com ili pozivom na besplatni broj 01 330 93 65.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije