Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahtjevna zvijezda

Potrošili 30.000 dolara da Jennifer nađe pravu nijansu za \"Igre gladi\"

lawrence
Arhiva VL
23.03.2012.
u 14:34

Da bi Jennifer Lawrence odabrala željenu smeđu nijansu za bojenje kose, frizerka je prvo unajmila luksuzne perike da ih glumica isproba prije bojenja

Koliko je snažan zvjezdani status 21-godišnje Jennifer Lawrence koja igra glavnu ulogu u novom kinohitu "Igre gladi", a bila je nominirana za Oscar za film "Zimska kost", pokazuje i “crtica” koju je otkrila frizerka s filmskog seta Linda Flowers.

Da bi Jennifer lakše odabrala najprikladniju smeđu nijansu za bojenje kose za potrebe filma Igre gladi, frizerka je navodno uz “blagoslov” nadređenih potrošila 30.000 dolara.

Naime, plavuša Jennifer Lawrence željela je izbjeći suvišno eksperimentiranje i oštećenje kose u preobrazbi u brinetu pa je Linda unajmila pet vrhunskih perika po 6000 dolara, u različitim smeđim nijansama. Riječ je o takozvanim perikama lace wigs koje hollywoodske zvijezde često nose zato što takve perike savršeno “oponašaju” već postojeću frizuru, ali u besprijekornom izdanju.

Kad je Jennifer isprobala perike i odlučila se za smeđu nijansu po svom ukusu, tek tada je frizerski tim dobio “zeleno svjetlo” za bojenje kose koje je zbog toga proglašeno najskupljim na svijetu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije