Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Potpuno novi osmijeh u jednom danu? Uz moderna implantološka rješenja Poliklinike Miličić Dent i to je moguće

Poliklinika Miličić Dent
Foto: Poliklinika Miličić Dent
1/8
10.12.2023.
u 07:45

Najmodernije opremljena dentalna poliklinika omogućuje brza i učinkovitija rješenja za pacijente

Osmijeh je zasigurno među prvim stvarima koje opazimo na drugima, bilo da nas oduševi ili zgrozi. Ravni i bijeli zubi se oduvijek smatraju simbolom zdravlja i mladosti te igraju presudnu ulogu za samopouzdanje osobe, pa vam donosimo najmodernije metode postizanja savršenog osmijeha o kojem su nam ispričali u Poliklinici Miličić Dent.

Nije tajna da su bijeli i ravni zubi predmet žudnje mnogih, jer su upravo lijepi zubi ti koji nam osiguravaju da se osjećamo sigurno i ugodno u svim životnim prilikama. Osim estetske, zubi imaju i funkcionalnu ulogu, a jedna od najvažnijih je žvakanje hrane koju nerijetko uzimamo zdravo za gotovo.

Foto: Poliklinika Miličić Dent

Nedovoljno prožvakana hrana tijekom duljeg vremenskog razdoblja može dovesti do raznih probavnih komplikacija, a najčešće je to uzrokovano upravo nedostatkom zuba u usnoj šupljini. Kako se takvi i slični zdravstveni problemi ne bi javljali, potrebno je na vrijeme brinuti o zubima i eventualni nedostatak zuba nadomjestiti modernim dentalnim rješenjima.

KOJE JE NAJBOLJE RJEŠENJE ZA NADOMJESTAK ZUBA?

Kako nedostatak više zuba ne bi bio estetski, ali i zdravstveni teret, specijalist oralne kirurgije dr.med.dent. Marko Miličić iz Poliklinike Miličić Dent nam je predstavio najrevolucionarniju metodu za pacijente. Riječ je o All-on-4 implanto-protetskoj terapiji koja pacijentima daje potpuno funkcionalne i estetski privlačne zube. Laički rečeno, All-on-4 metoda može se opisati kao najmoderniji postupak nadomještanja svih zuba u samo jednom danu.

Foto: Poliklinika Miličić Dent

Poliklinika Miličić Dent koristi najkvalitetnije dentalne materijale koji se mogu pronaći na tržištu, a dugogodišnje iskustvo dr.med.dent. Marka Miličića potvrđuje više od 30 tisuća odrađenih zahvata u posljednjih 20 godina karijere i jednako toliko zadovoljnih pacijenata. „Konstantnim edukacijama i razvojem tehnologije došli smo do toga da pacijentima možemo podariti novi osmijeh u jednome danu, štoviše, specijalizirani smo da potpuno bezubim čeljustima vratimo zube fiksirane na implanatatima u samo 24 sata.“, govori dr. Miličić, oralni kirurg i vlasnik Poliklinike Miličić Dent i time razbija mit o dugotrajnim procesima ugradnje implantata.

Foto: Poliklinika Miličić Dent

TKO JE SVE KANDIDAT ZA UGRADNJU IMPLANTATA?

„Svaki pacijent koji ima nedostatak zuba je kandidat za ugradnju implantata, ali temeljiti pregled i dijagnostika ključni su koraci u određivanju implantološke terapije“, kaže nam dr. Miličić. U Poliklinici Miličić Dent specijalistički pregled je potpuno besplatan, jer je cilj omogućiti pacijentima da saznaju na jednom takvom pregledu kakav najljepši mogući osmijeh mogu dobiti, a u Poliklinici Miličić Dent imamo rješenje za svakog pacijenta. Nakon pregleda određuje se terapija koja je potpuno bezbolna, a rezultati All-on-4 terapije su trajni. U dogovoru s pacijentom zajednički se bira boja, oblik i veličina zubi kako bi novi osmijeh u potpunosti odgovarao licu pacijenta.

Foto: Poliklinika Miličić Dent

Samo 24 sata dovoljno je da vaš osmijeh postane i ostane savršen zauvijek. Ova inovativna implanto-protetska metoda postiže, ne samo funkcionalnost, već i vrhunsku estetiku osmijeha, pružajući pacijentima potpuni osjećaj samopouzdanja.

'WOW EFEKT' KOJI STE ODUVIJEK PRIŽELJKIVALI

Iskusan tim stručnjaka dentalne implantologije predvođen oralnim kirurgom dr. Markom Miličićem, u tri generacije ima više od 30 godina iskustva i 30 tisuća makeovera osmijeha. U svom radu, Poliklinika Milićić Dent koristi isključivo premium implantate proizvođača Nobel Biocare i Sweden & Martina što omogućuje pravi 'wow efekt' rezultate koji, uz pravilno održavanje, traju vječno.

Foto: Poliklinika Miličić Dent

Poliklinika Miličić Dent nalazi se u prekrasnom Parku kneževa, na adresi Ulica kneza Borne 24/3, Zagreb, a više informacija dostupno je na internetskoj stranici poliklinike, a prvi specijalistički pregled je besplatan. Naručiti se možete na email info@milicicdent.hr ili na broj telefona 01/2080-328.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije