Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dođite i izaberite savršen poklon

Posjeti Budi.IN Sajam kreativnih detalja!

Budi.IN sajam kreativnih detalja
Foto: Budi.IN
1/3
09.12.2014.
u 13:15

Ovaj vikend, u subotu 13. do nedjelje 14. prosinca, u zagrebačkom Centru Kaptol održava se treći po redu Budi.IN Sajam kreativnih detalja na kojemu vas očekuje pregršt originalnih proizvoda poznatih hrvatskih kreativaca.

U potrazi ste za unikatnim poklonima koji će vaše najmilije oduševiti ispod bora? Veliki izbor modnih i dekorativnih detalja, kao što su ogrlice, naušnice, detalji za dom, odjeća, torbe, lampe, učinit će odabir božićnog poklona laganim i svima izmamiti osmijeh na lice.

Herman.design, MoMa, Dott., Chicks on Chic, Le prase, Motiv dizajn, Bags by Kristina, Irena Sophia, Streets of happines samo su neka od 20 izlagača koji će od 10h do 20h u subotu i nedjelju predstaviti svoje radove, a neki od njih će u Centru Kaptol premijerno prikazati svoje nove kolekcije.

U subotu 13. prosinca od 12h do 14h održat će se kreativni natječaj „(Kre)ativiraj se!“, na kojem će tri odabrana čitatelja Budi.IN-a predstaviti svoj dizajn Startas tenisica te se natjecati za finalnu nagradu.

Budite i vi dio odlične i kreativne atmosfere i posjetite Budi.IN Sajam kreativnih detalja 13. i 14. prosinca u na drugom katu Centra Kaptol!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije