Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rame za plakanje

Posh Spice pozvala prevarenu Cheryl Cole u svoj dom

Victoria
14.02.2010.
u 17:36

– Ako Cheryl treba vrijeme da razmisli o svemu, dobrodošla je u dom Beckhamovih u Los Angelesu – izjavila je suosjećajna Posh koju je njezin David službeno dvaput prevario, a ona mu je sve oprostila

Kraljica wagsica Victoria Beckham umiješala se u još jednu nogometno-preljubničku sapunicu koja ovih dana trese otok. Chelseajev branič Ashley Cole, koji je i ranije varao prekrasnu suprugu Cheryl, navodno je slao fotografije sebe nagog manekenki Soniji Wild, sklonoj druženju s nogometašima. Victoria je dobroj prijateljici Cheryl odmah pružila ruku utjehe i otvorila joj vrata svoga doma.

 – Ako Cheryl treba vrijeme da razmisli o svemu, dobrodošla je u dom Beckhamovih u Los Angelesu – izjavila je suosjećajna Posh koju je njezin David službeno dvaput prevario, a ona mu je sve oprostila. Dok Cheryl razmišlja o velikodušnoj prijateljičinoj ponudi, njezin suprug svim se silama trudi opravdati i izbjeći sudbinu kolege Johna Terryja.

 - Svoj mobitel s fotografijama koje sam zaboravio izbrisati dao sam prijatelju koji je vjerojatno poslao te slike - neuvjerljivo je rekao Cole.

Prijatelji bračnog para kažu da je ova vijest velik udarac njihovu braku koji se počeo opravljati, nakon što je Ashley prije dvije godine uhvaćen spuštenih hlača.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije