Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasnost za vezu

Ponaša li se on ovako? Ups, to su znakovi za uzbunu

muškarac i žena
Foto: Thinkstock
11.02.2014.
u 20:38

Ako se muškarac ponaša na opisan način, možda je vrijeme da razmislite, dignete sidro i "otpušete" u drugom smjeru

Zaljubljene ste preko ušiju i ne vidite dalje od – njegovih očiju. Nije to teško razumjeti. Poseban je osjećaj kad imate one živahne leptiriće u trbuhu koji vam ne daju mira kada je ON u pitanju. Ali, ne dopustite da vam ti leptirići ili sjaj u očima "zamagle" ono što biste trebale jasno vidjeti. Ako se muškarac ponaša na opisan način, možda je vrijeme da razmislite, dignete sidro i "otpušete" u drugom smjeru, piše  iVillage.

1. Poziv na seks na prvom susretu

Muškarcima su seksualni odnosi često na pameti, ali poziv na seks pri vašem prvom susretu i pokušaj da se to i ostvari – loš je znak. Ako je počeo pričati o seksu i pokušava vas dodirnuti i prije nego što je doznao vaše ime, to je znak za uzbunu.

2. Priča o drugoj ženi

Ako muškarac često spominje drugu ženu, njeno ime i ono što ona voli, ne voli i slično, jasno vam je. Zbog nekog razloga ne može je izbaciti iz glave. Vjerojatno nije spreman za novu vezu.

3. Ne ispušta mobitel

Kada zazvoni telefon, on ga odmah zgrabi da vi ne vidite tko zove... Dobiva poruke u kasne sate, odlazi u drugu sobu razgovarati i slično... Da, vjerojatno to nije njegova majka. Možda na taj način razgovara i s vama kada ga vi zovete dok je – s njom. Još jedan znak za uzbunu.

4. Porječkali ste se, a on je agresivan

Porječkali ste se oko nečega i taj trenutak nesuglasica on iskorištava tako da se "ispuše". Imate osjećaj da je agresivan, nepravedan i pretjeruje oko nečega što uopće ne zahtijeva takvu pažnju? Razmislite treba li vam to.

5. Nigdje bez vas

Odnosi će najbolje funkcionirati kada svaka osoba ima svoj život, osim onoga koji dijele. Osobe u vezi ne bi trebale svaki slobodan trenutak provoditi zajedno. Ako se ne želi odvajati od vas i traži da svuda i uvijek idete zajedno, možda je nesiguran. Želite li provesti mjesece i godine koje slijede  tako da nikamo ne možete izići same ili s prijateljicama?

>>Stalno se svađate? Jeste li razmišljali o tome da uzmete pauzu u vezi?

Komentara 1

Avatar EU afrodita
EU afrodita
16:17 12.02.2014.

najgore je ovo pod br.5...nitko ne voli prilijepke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije