Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabunile su se

Policajca zamijenili za stripera dok je prekidao razularenu zabavu: 'Svi su počeli twerkati'

@alisabyquar
02.11.2023.
u 21:34

'Sve je završilo tako da je jednostavno otišao jer su svi počeli twerkati oko njega'.

Grupa uzbuđenih žena uhvaćena je kamerom kako su poletnog policajca zamijenili sa striperom dok je pokušavao prekinuti njihovu razularenu zabavu u Sydneyu u Australiji. Seksi incident snimila je jedna od žena koja je kasnije postavila snimku na TikTok, gdje je skupila više od 8000 pregleda, prenosi New York Post.

'Kad policajac dođe prekinuti vaš događaj, a vi svi mislite da je on striper', napisala je amaterska snimateljica, poznata samo kao Lisa. Snimka prikazuje policajca kako upada kroz ulazna vrata dok žene željne zabave vrište od oduševljenja. 'Striper! Striper!', može se čuti kako jedna od žena uzvikuje, dok nekoliko ostalih uzvanica počne trljati o državnog službenika.

 

@alisabyquar The way he ended up just leaving because everyone started twerking around him 💀😂 #nswpoliceforce ♬ original sound - Lisa.

Isječak se prekida prije nego što se može vidjeti bilo kakvo daljnje postupanje, ali Lisa tvrdi da je policajac napustio zabavu ubrzo nakon ponižavajućeg trenutka. 'Sve je završilo tako da je jednostavno otišao jer su svi počeli twerkati oko njega', napisala je TikTokerica uz svoj snimak.

Nekoliko je gledatelja bilo razdragano pogreškom, pa su otišli u odjeljak za komentare kako bi podijelili svoje mišljenje. 'Potajno je bio sretan zbog poziva', napisao je jedan korisnik, implicirajući da su primijetili mali osmijeh na policajčevom licu.

VEZANI ČLANCI:

Ali, on ne bi bio prvi policajac koji je postao striper. Naime, prošle je godine jedna bivša policajka dospjela u vijesti nakon što je otkrila da je promijenila namjenu svojih lisica kako bi postala striptizeta. Nakon tri desetljeća u policiji, Michelle Walton (51) sada oduševljava publiku nastupom inspiriranim njezinim prijašnjim poslom.

'Stvorila sam nastup policajke striptizete jer već imam palicu i lisice', rekla je Michelle, 'Moja rutina uključuje hodanje do pozornice mašući dvama plavim svjetlima, zatim stajanje na stolcu pretvarajući se da usmjeravam promet te skidanje prvog sloja odjeće. Tada uđem u publiku i podijelim ljudima kazne zbog toga što su 'previše seksi'.

Moderan švedski svećenik: Pet puta tjedno ide u teretanu, a ima i brojne tetovaže

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije