Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kad prođe strka...

Gotovo 50 posto žena zatrudni tijekom ovih blagdana. Evo zašto biste se trebali 'baciti na posao' večeras u 22.36 sati

Božić, beba
Foto: Shutterstock
1/2
02.01.2017.
u 08:55

Jedna od novogodišnjih šala bila je ona: Tko se najbolje proveo za Novu godinu doznat ćemo za devet mjeseci...

Ipak, za mnoge parove ovo je više od šale jer najviše se beba začne upravo u ovom blagdanskog razdoblju, pokazala su istraživanja. 

Britanski Channel Mums objavio je točan datum i vrijeme kada biste se trebali "baciti na posao"  ako pokušavate zatrudnjeti. Prema njihovu mišljenju, to je danas, 2. siječnja u 22.36 sati, piše Metro. 

Njihovo izvješće donosi podatke da čak 23 posto žena zatrudni tijekom Božića, a njih 17 posto u danima prije blagdana. Šest posto parova planira začeti dijete iza Nove godine. 

Najviše se beba u Velikoj Britaniji rađa 26. rujna, što pokazuje da je najviše žena zatrudnjelo upravo na današnji datum, 2. siječnja ako se računa uredna trudnoća u trajanju od 38 tjedana. Upravo stoga je današnji datum proglašen Nacionalnom danom začeća, navodi se. 

Dan nakon prvog siječnja idealan je za druženje s partnerom, nakon što je iza vas sva strka oko Božića i dočeka Nove godine. Dan odmora i mira u intimnoj atmosferi mnogima je logičan izbor, a takav je upravo današnji dan. 

Većina parova posveti se jedno drugome upravo oko 22.36 sati, nakon svih dnevnih obveza, pokazalo je istraživanje. 

Ako ste i vi planirali prinovu u ovoj godini, večeras je pravo vrijeme za začeće, pokazuje istraživanje. 

>>Trudnoća izaziva promjene na ženinom mozgu. Evo kakve...

Komentara 1

Avatar Roy Bean
Roy Bean
17:08 08.01.2017.

Zato jer ste pročitali zaglupljujuči članak, na posao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije