Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pokrenut internetski portal za hrvatskog roditelja

mamaitata.hr (1)
www.mamaitata.hr
PR
Autor
PR članak
13.08.2012.
u 08:00

U zadnje vrijeme zabilježeno je kako roditelji uvelike traže odgovore na svoja pitanja o roditeljstvu na internetu. Sada sve odgovore mogu dobiti na jednom mjestu.

Iako kao roditelji uvijek želimo najbolje svojem djetetu od početka njegova života, u zadnje vrijeme zabilježeno je kako roditelji uvelike traže odgovore na svoja pitanja o roditeljstvu na internetu. Pretrage su česte i teme se uvijek odnose na dojenje, njegu djeteta, hodanje, rast zubića. Hrvatski roditelj želi znati i o prehrani obitelj te namirnicama koje treba koristiti ovisno o godišnjem dobu.

Što se pak putovanja tiče, veći interes roditelja je koncentriran na lifestyleu općenito nego samo na općenitom putovanju, dobro je za spomenuti kako se i pretražuju savjeti za putovanja, njihovo trajanje te i koje su potrebne stvari što se tiče njege, hrane i ključnih potrepština za put. Veliki interes postoji i kod dječje opreme, no bitno je za spomenuti kako do sada roditelji nisu imali jedinstveno mjesto koje osim opreme ih savjetuje i informira koji sve proizvodi nisu dozvoljeni za prodaju i distribuciju u republici Hrvatskoj odnosno koji su štetni za njihovu djecu.

Iako sve počinje s malom bebom, ona ipak odrasta, i to vrlo brzo u dijete, i dijete ima svoje potrebe koje stvara samo ili koje mu tijek života nalaže, pa tako i odlazak u vrtić postaje jedan manji dio stresnih situacija uzrokovanih razdvojenošću od kućne atmosfere i roditelja. Većinom mlade majke, iako i mladi očevi nisu zanemareni, pretražuju hrvatski internet za odgovorima na jednostavna pitanja kako bi zaobišli stalna zivkanja na telefon, pisanja brojnih poruka na socijalnim mrežama i maltretiranja svojih roditelja s konstantnim pitanjima o djetetu, teško nalaze sve na jednom mjestu, sve jednostavno objašnjeno, sve sa prijateljskim raspoloženjem.

Iako su mame one koje su najviše vezane uz svoju bebu, jer devet mjeseci uske povezanosti teško se može staviti na stranu, mladi tata je ipak netko bez koga obitelj nije potpuna, no svi su oni mladi roditelji i mlada hrvatska obitelj koja razvija svoje roditeljstvo i djetinjstvo iz godine u godinu. Upravo ta mlada hrvatska obitelj i mladi roditelj konačno dobiva svoje mjesto na internetu, izvor informacija namijenjen samo njima i njihovoj djeci, mladom hrvatskom naraštaju.

www.mamaitata.hr potpuno je i jedinstveno osmišljeni „parenting portal“ koji savjetuje mladog roditelja od posljednjeg tromjesečja trudnoće, kroz porod, dolazak kući, rasta bebe, dojenja, dohrane, prehrane, lifestylea i odlaska u vrtić, te samih priprema za organizaciju rođendana i kako ih što lakše odraditi.

Osim savjeta, ovdje ćete pronaći i rezultate istraživanja o načinu života hrvatske obitelji, djece, dobrim i lošim utjecajima na obiteljski život, ovo je ozbiljan projekt koji svojim radom podiže razinu kvalitete odgoja hrvatskih generacija i budućih hrvatskih naraštaja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?