Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HelpBalkans

Pokloni za mališane iz Gunje i Rajevog Sela

gunja
26.12.2014.
u 13:53

Mališane iz Helen Doron škole i njihovih nepoznatih prijatelja iz Gunje i Rajevog Sela spojila je Martina Čuljak

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana djeca koja pohađaju privatne škole Helen Doron za engleski jezik iz cijele Hrvatske pripremili su poklone za 400-ak mališana iz Gunje i Rajevog Sela. Cilj je bio i najmlađim mještanima stradalih sela u svibanjskoj poplavi uljepšati Božić koji će zauvijek pamtiti po mnogo toga, a prije svega silini razaranja kojega su preživjeli. Polaznici Helen Doron škola skupljali su i pripremali poklone kod kuća ali i na radionicama u Zadru, Splitu, Rijeci, Dubrovniku, Zagrebu i Osijeku.

Mališane iz Helen Doron škole i njihovih nepoznatih prijatelja iz Gunje i Rajevog Sela spojila je Martina Čuljak koja je nositeljica projekta HelpBalkans, a koja je i sama iz Gunje. Čuljak je ovom prilikom zahvalila svima koji su na bilo koji način pomogli podjelu poklona za djecu iz Gunje i Rajevog Sela. Ističe kako je svaki poklon personaliziran, a uručile su iz učiteljice svakom djetetu ponaosob. Čuljak najavljuje i nove akcije kako bi pomogla građanima s poplavljenih područja, a sve da se pomogne onima koji su ostali bez svega da što lakše prežive zimu.

Radi aktivnosti u okviru projekta HelpBalkans Čuljak je ovogodišnja dobitnica nagrade Europski građanin koju dodjeljuje Europski parlament. U priopćenju Ureda za informiranje EP-a stoji kako je Martina Čuljak nominaciju, a potom i nagradu, zaslužila projektom 'HelpBalkans', crowdfunding projektom koji objavljuje profile obitelji i individualnih osoba pogođenih poplavama na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije kako bi im pomogla ostvariti izravan kontakt s mogućim donatorima.

>> Bolesnoj djeci ne mogu dati više od paštete

>> Djeca iz Gunje otišla na ljetovanje u Zaostrog

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije