Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pažljivo proučite!

Pokloni mnogo govore o onome tko vam ih je dao

Božić
Arhiva VL
24.12.2012.
u 09:50

Dobijate li samo luksuzne darove i izazovno donje rublje? Znajte da imate posla s egoistom...

1. Nezainteresiran partner. Kod izbora poklona ne traži dugo. Vjerojatno ni nije dugo razmišljao o tome što pokloniti dotičnoj osobi, pa u nekoj drogeriji zaglavi s parfemom neke poznate zvijezde ili klasičnim detaljima poput kravate ili pak košulje. Ovoj skupini pripadaju muškarci koji kupuju u zadnji tren i najčešće ne poznaju dovoljno svoju partnericu.

2. Egoist. Ovaj tip osobe poklanja nešto što si i sam želi. Čest su primjer roditelji koji djeci kupuju igračke koje su sebi željeli dok su bili mali, ili dečko koji djevojci kupi CD svog omiljenog benda ili pak izazovno donje rublje. Oni jednostavno nisu u stanju uzeti u obzir interese druge osobe.

3. Najbolji. Skupi pokloni njegov su stil. Međutim za taj "jedinstven" poklon uvijek traži divljenje i pohvalu. Veliku pokloni odraz su moći kojom se pokušava prikriti nesigurnost i osjećaj manje vrijednosti.

4. Dvoličan. Pokloni koji ističu nečije slabosti najgori su pokloni. Kuhinjska pomagala, savjetnik za mršavljenje ili riječnik stranih riječi, ako nisu u službi partnerovih interesa i dodatnog usavršavanja, primatelja mogu jako rastužiti jer bi ga trebale nagnati na nešto što mu možda ne ide...

5. Grinch. Buntovnik u duši smatra da Božić nije samo kupovanje i davanje i obično ne poklanja ništa. Imate li takvog partnera najbolje je s njime se dogovoriti o međusobnom nedarivanju kako situacija u kojoj jedan daruje, a drugi ne, ne bi ispala glupa.

6. Romantičar. Želje partnerice odavno je zapisao ili upamtio, a kod odabira poklona vodi se i njenim interesima i onime što će ju doista razveseliti. Poklon se pažljivo odabire i uvijek je lijepo zapakiran.

Komentara 2

AN
Antiša
11:48 24.12.2012.

Jedini dobar poklon je razumijevanje, ljubav, poštovanje jer za to ne treba novac pa ga može poklanjati i sirotinja. Sve drugo je novac.

CV
cvijece
15:55 24.12.2012.

A kakve li darove dobijaju oni koji su rođeni u danima iza Božića i N.godine,hahaha,bolje da ne znate...dobivaju bezvezne neželjene gluparije koje su dobili a ne znaju što bi s njima pa samo malo poravnaju zgužvani ukrasni papir e voila.Čakk ni cvijetku se ne mogu nadati jer je zimi skupo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije