Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požurite na zabavu

Point centar slavi rođendan uz popuste i koncert Natali Dizdar

Natali Dizdar
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/3
24.09.2014.
u 12:52

Big Point party i koncert ugostit će pjevačicu jedinstvenog glasa Natali Dizdar LIVE. U besplatnom koncertu uživat će svi koji u petak dođu na terasu Pointa.

U tijeku je rođendanski tjedan Point Centra u zagrebačkim Vrbanima.

Za dame je rezervirana srijeda. Ladies day uz bend Soul Shadows Accustic i posebne poklone uz kupnju, savjetovanje nutricionista i niz popusta na kupnju kozmetike i uljepšavanje.

U četvrtak na svoje dolaze oni najmlađi. Za njih sje Bambi Kids dance show od djece za djecu i besplatan facepainting. Osim toga, Point centar poklanja dodatni sat gratis u Twister igraonici. Roditelje za to vrijeme očekuju dermokozmetičko savjetovanje, pregled vlasišta mikrokamerom te razgovor s beauty savjetnikom.

Big Point party i koncert ugostit će pjevačicu jedinstvenog glasa Natali Dizdar LIVE. U besplatnom koncertu uživat će svi koji u petak dođu na terasu Pointa.

Najbolji dječji mađioničar, slavni Jozo Bozo u subotu će na Family day izvesti čak dvije svoje predstave. Djeca će moći sudjelovati u Dječjoj kreativnoj radionici, kao i dobiti besplatan facepainting. Rođendanski će tjedan završiti u nedjelju velikim FIFA 15 PS4 turnirom u nogometu, u kojem su pozvani sudjelovati svi, a pobjednik će dibiti FIFA 15 PS4 konzolu.

Istog dana, Next bike poklanja vaučer u vrijednost 79 kn za vožnju Next biciklima, uz predočenje računa iznad 100 kn iz bilo koje prodavaonice u Pointu.

>>Natali Dizdar prekinula s dečkom nakon više od deset godina veze

>>Ovako izgleda otvoreni šoping-centar Point na Vrbanima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije