Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bitna je manikura

Pohvalila se zaručničkim prstenom, ali svi primijetili samo jedno: 'Ovo je grozno...'

TikTok
24.01.2022.
u 12:26

Mnogi korisnici društvenih mreža počeli su ismijavati mladenku zbog ovoga...

Nakon zaruka mnoge djevojke vole se pohvaliti na društvenim mrežama te pokazati zaručnički prsten koji su dobile od svog partnera. Iako većina mladenki tako želi prijateljima i obitelji otkriti sretnu vijest, nekima se dogodilo upravo suprotno i postale su predmet ismijavanja, piše The Sun.

Tako je jedna žena na TikToku podijelila video svog zaručničkog prstena, ali korisnici su primijetili samo jedno – njezine nokte. Mnogi korisnici brzo su odlučili komentirati izgled njezine manikure te ismijavati odabir laka.

@gaonasjewelry Definitely gonna pause like this before I say “Yes” 😏 #jewelry #valentinesday #ring ♬ umm.. yeah - andrew

Zbog ovog kamena, najtraženiji zaručnički prsteni nisu s dijamantima:

1/6

“Da me moj dečko zaprosi kad imam ovakve nokte, to bih definitivno odbila”, napisala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik dodao: “Htio bih te zaprositi… Nakon što odeš u salon i popraviš nokte.”

Ovo je strašno… Ne bih nikad podijelila zaruke s ovakvim noktima. Prvo u salon, a onda na društvene mreže”, rekla je jedna djevojka.

TikTokerica spravlja hipnotizirajuće torte: Njene 'kreacije' prate milijuni! 😍

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije