Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro je znati

Uz ove trikovi prozori će vam naprosto blistati

Shutterstock
20.08.2019.
u 07:00

Najvažnije je odabrati suh, ali oblačan dan, a svaki detalj igra bitnu ulogu

Prije svega potrebno je riješiti se prašine, a tek onda nastupa sredstvo za čišćenje. Ipak, postoji još nekoliko načina kako da prozori blistaju nakon čišćenja. 

Suh, ali oblačan dan 

Foto: Shutterstock

Iako svi biraju sunčan dan za čišćenje prozora, najbolje je odabrati oblačan dan jer kada je vani sunce prozori se sami posuše prebrzo, a samim time se vide mrlje od brisanja.  

Prvo prašina, a onda sredstvo 

Prije korištenja sredstva za čišćenje važno je pobrisati suhom krpom prozore kako se mokra krpa ne bi sprljala i samo dalje nanosila prašinu. 

Pravo sredstvo za čišćenje 

Foto: Shutterstock

Uvijek treba odabrati dobro sredstvo i imati dovoljno zaliha jer u ovom slučaju ne bi trebalo štedjeti. Osim toga, uvijek se može napraviti i prirodno sredstvo koje neće imati intenzivni miris. 

Krpica za čišćenje od mikrofibre 

Neki koriste novinski papir za poseban sjaj, ali i krpica od mikrofibre će napraviti isto. Dobro upija, može se kasnije oprati, a staklo će nakon brisanja s njima biti čisto i sjajno. 

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode:

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
10:08 20.08.2019.

Od kad nema Vjesnika (onaj veliki format) teško je dobro oprati prozore :))

RO
RogaBabaroga
17:13 20.08.2019.

moja baka je prala s vodom i octom😝

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije