Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RETRO

Pogledajte kako su izgledale cipele iz Peko kataloga davne '71 koje i danas volimo!

Peko cipele
Foto: Facebook
1/2
02.04.2019.
u 12:35

Fotografija potječe iz Peko kataloga, sezona 1971/72, a na njoj možemo vidjeti dvije lijepe mlade djevojke koje reklamiraju tada najnoviji Pekov model ženskih cipela

Da su sedamdesete bile godine, dokazuje fotografija koja je ovih dana osvanula u Facebook grupi 'Retroteka'. Naime fotografija potječe iz Peko kataloga, sezona 1971/72, a na njoj možemo vidjeti dvije lijepe mlade djevojke koje reklamiraju tada najnoviji Pekov model ženskih cipela.

Uz nju je objavljena i druga fotografija koja prikazuje i nekoliko ostalih modela iz tadašnje sezone, a koje su zapravo i danas sve češći modni odabir mladih djevojaka sa zagrebačke špice.

Foto: Facebook/RTL

Fotografije su tako razgalile brojne Facebook korisnike te ih vratili u neka 'jednostavnija vremena'. 'Retro je uvijek u modi', 'Imala sam ove prve', 'Ovih bijelih se sjećam, imala sam takve, super, jedva sam nagovorila mamu da mi ih kupi' bili su samo neki od brojnih komentara.

>>Instagram poze

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije