Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bogatašica

Poduzetna Paris Hilton lansirala novu kolekciju šljokičastih satova

paris hilton (1)
Foto: arhiva vl
1/5
28.02.2012.
u 12:35

Paris je, što od obiteljskog biznisa, što od vlastitih poslova (linija cipela, parfema, satova, pojavljivanja u filmovima, ekstenzija za kosu s njezinim imenom, itd.) zaradila više od 100 milijuna dolara

Jedna od najpoznatijih "profesionalnih" partijanerica na svijetu Paris Hilton (31) upravo je lansirala novu kolekciju satova. Ljubiteljice kamenčića, blještavila i glamura bit će i te kako zadovoljne novitetima koje možete pogledati u našoj galeriji. 

Elegantne sjajne narukvice, sjajni kamenčići i glitter savršeno će se uklopiti u svaki trendovski outfit. Modeli iz najnovije kolekcije donose dašak uzbudljivog hollywoodskog života te nezaobilaznu modnu avanturu u celebrity svijetu u kojem živi Paris Hilton.

Spomenimo i da je poduzetna Paris od 2003. do sada, što od obiteljskog biznisa, što od vlastitih poslova (linija cipela, parfema, satova, pojavljivanja u filmovima, ekstenzija za kosu s njezinim imenom, itd.) zaradila više od 100 milijuna dolara. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije