Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Podravkin ajvar uvršten na listu najboljih primjera primjene superhrane u kategoriji delikatesnih namaza

PR
Autor
PR članak
21.07.2016.
u 14:17

U svom mjesečnom izvještaju za lipanj Mintel, jedna od najutjecajnijih svjetskih kompanija za business inteligence, analizirali su super hranu i među najboljim primjerima izdvojili Podravkin ajvar

Mintel, jedna od najutjecajnijih svjetskih kompanija za business inteligence, koja je autoritet u praćenju i analizi trendova u kategoriji hrane i pića, u svom mjesečnom izvještaju za lipanj analizirala je trend superhrane u kategoriji delikatesnih namaza na tržištu Poljske. Među najboljim primjerima izdvojili su i Podravkin ljuti ajvar, proizveden od prirodnih sastojaka, bez konzervansa, aditiva i umjetnih boja.

Novi delikatesni namazi predstavljeni u Poljskoj potvrđuju da se potrošači sve više okreću prehrani baziranoj na voću, povrću te žitaricama. Superhrana, kao jedan od glavnih sastojaka slanih/delikatesnih namaza, čini ih i održava još zdravijima. Uvrštenjem među najbolje u ovoj kategoriji, Podravkin ajvar potvrdio je svoju kvalitetu. Bogat je povrćem, vlaknima, vitaminom C i A, a proizvodi se bez konzervansa i aditiva.

Mnogo povrća i skladan okus uz nizak udio masnoće osobine su koje ovaj ajvar čine omiljenim prilogom, nezamjenjivim u brojnim kombinacijama, od praktičnih sendviča do neizostavnog roštilja.

Želite prijaviti greške?