Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepe oči

Podočnjaci i bore nisu nepobjedivi - riješite ih se u tren oka!

avon
Avon
04.03.2012.
u 08:00

Saznajte kako odabrati najprikladniji proizvod za njegu krhke i osjetljive kože oko očiju

Koža oko očiju iznimno je tanka i osjetljiva pa je manje otporna na štetne utjecaje iz okoliša, a dodatno je iscrpljuju gotovo neprestani pokreti: treptaji i razni izrazi lica. Stoga se na području oko očiju javljaju prvi znakovi umora, stresa i starenja. Da biste što bolje (i dulje) očuvali blistav mladenački pogled, na vrijeme započnite sa sustavnom njegom.

Dovoljno sna, tekućine i tjelovježbe

Nastanku bora i podočnjaka uvelike pridonose nezdrave životne navike: cigarete, alkohol, nepravilna prehrana, nedovoljan unos tekućine, premalo sna i tjelesne aktivnosti... Sve to otežava cirkulaciju i detoksikaciju organizma, što je osobito vidljivo u osjetljivom području oko očiju koje je gusto “umreženo” kapilarama.

Najbolji “lifting” dobit ćete uravnoteženom kombinacijom kretanja, odmora i pročišćenja organizma, a oči će živnuti i s osvježavajućom njegom.Praktičan roll-on serum Yes to Blueberries Age Refresh sadrži biljne ekstrakte koji potiču cirkulaciju te “dreniraju” i posvjetljuju podočnjake. Serum s 99 posto prirodnih sastojaka pogodan je i za osjetljive oči.

Prirodan lifting s ekocertifikatom

Preparati za njegu područja oko očiju moraju biti iznimno blagi, bez umjetnih konzervansa, mirisa i drugih sastojaka koji mogu izazvati iritacije i alergije. U suvremenoj kozmetičkoj proizvodnji podrazumijeva se da moraju biti i oftalmološki testirani te prilagođeni osobama s osjetljivim očima.

Stoga su dobar izbor preparati nježnim, prirodnim sastojcima koji imaju jamstvo organskog uzgoja. Novi organski koncentrat protiv bora oko očiju i usana Melvita Naturalift sadrži ekstrakt pupoljaka divlje bukve koji koži pruža prirodan lifting, smanjujući bore i podbuhlost.

Spriječite prijevremeno starenje i opuštanje kože

Sa sustavnom njegom dobro je započeti prije nego se pojave bore - tako ćete spriječiti prijevremene znakove starenja. Hidratantna krema Nuxe Contour des Yeux Prodigieux s cvjetnim ekstraktima “briše” podočnjake i zaglađuje borice.

Najfinije delicije za lijepe oči

Za lijepu i gipku kožu podjednako su važne prirodne delicije na tanjuru i u kozmetici. Nova krema za njegu područja oko očiju Guerlain Abeille Royale hranjiv je koncentrat s posebnom mješavinom najfinijih pčelinjih proizvoda: meda i matične mliječi, poznatih po iznimno blagotvornom djelovanju na kožu.

Guerlain Abeille Royale nudi “ultralifting” efekt snažnim “reaktiviranjem” kože: učvršćuje i posvjetljuje, smanjuje bore, “vrećice” i podočnjake.

Njegujte donje i gornje vjeđe

Nanesite kremu nježnim, kružnim pokretima na gornji kapak (od unutarnjeg kuta kapka prema van), a potom je nježno utapkajte ispod očiju (od vanjskog prema unutarnjem kutu kapka), što dodatno potiče cirkulaciju.

Ciljano rješenje za svaki problem

Sve je više proizvoda koji “u paketu” nude rješenje za sve nepravilnosti odjednom. No problemi u području oko očiju često imaju višestruke uzroke, pa su umjesto standardnih proizvoda učinkovitiji specifični, ciljani tretmani.

Ako vas muče i podočnjaci i podbuhlost, možete koristiti dva proizvoda: jedan ujutro za tamne podočnjake, a drugi navečer protiv podbuhlosti. Najbolje je potražiti savjet stručnjaka.

Brisanje bora pomoću gena mladolikosti

Za podbuhle i umorne oči ponekad su “krivi” i geni - neki ljudi nasljedno su skloniji podočnjacima. Ne možemo se genski “reprogramirati” no možemo aktivirati gene mladolikosti u koži, tvrde proizvođači kozmetike.

Među novim je “genskim” kremama Avon Anew Genics, tretman za područje oko očiju s posebnom tehnologijom koja, kažu, potiče aktivnost “gena mladosti” koji se prirodno nalazi u organizmu. Tako se koža potiče na “popravak” i obnovu, pa se smanjuju bore i podočnjaci.

Specijalci koji brišu sve boje podočnjaka

Podočnjaci najčešće nastaju zbog manjka sna, umora i stresa, ali i zbog oslabljene cirkulacije u području oko očiju. U liniji Lierac Diopti mogu se naći ciljani tretmani među kojima je krema za tamne podočnjake Diopticerne.

Krema s dvostrukim djelovanjem sadrži ekstrakte arnike i veprine protiv “plavih” podočnjaka te vitamin C i alge protiv “smeđih” podočnjaka. Visokopodnošljiva formula bez parabena i fenoksietanola prilagođena je osjetljivoj koži.

Blagotvorni šećeri za sjaj i jedrinu

Među “čarobnim” kozmetičkim sastojcima sve su popularniji prirodni šećeri zato što koži daju mladenačku jedrinu i sjaj. Novi proizvod za njegu područja oko očiju Vichy Liftactiv Yeux sadrži biljni šećer ramnozu koja potiče stanice u potkožnom tkivu da proizvode kolagen i tako obnavljaju kožu.

Vichy Liftactiv Yeux jamči “lifting od 360 stupnjeva” na cjelokupnom području oko očiju. Proizvod sadrži i formulu za drenažu podočnjaka i “vrećica” ispod očiju.

Korektori za duboke bore

Proizvođači kozmetike poručuju da ima nade i za duboke bore kojima je potrebno intenzivno “popunjavanje” i “peglanje”. Upravo za to osmišljena je krema za korekciju dubokih bora oko očiju Oriflame Ecollagen [3D+] koja sadrži posebnu formulu za poticanje stvaranja kolagena u koži, obnavljanje stanica i hidrataciju.

 

 

Komentara 2

PI
Pikador
08:07 04.03.2012.

...ma moš misliti...

Avatar deziderij
deziderij
10:25 04.03.2012.

Treba biti munjen pa povjerovati u ovu bajkovitu reklamu. Bezobrazno i bezobzirno nam lažu o nečemu u čemu nema ni P od pokrića i pri tome uvijek naslikaju neko mlado i lijepo lice kojemu od ove reklame ionako ništa ne treba. Jadno i gadljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije