Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Počela je rasprodaja u Aldu: Pronašli smo obuću i torbe po najboljim cijenama!

Aldo
Foto: Aldo
1/25
03.11.2023.
u 15:55

Poznati kanadski brend Aldo, jedna od omiljenih destinacija koju obožavaju svi ljubitelji moderne, kvalitetne i trendovske obuće i modnih dodataka ima odličnu vijest: počela je rasprodaja u Aldo outlet trgovini u Designer Outletu kao i na službenom Aldo web shopu!

U navedenim trgovinama čekaju vas artikli koje nikako ne smijete propustiti: skoro 5000 artikala po nikad boljim cijenama: od 2,99 do 69,99 eura!

Foto: Aldo

Ovo je odlična prilika da se počastite novim parom čizama za zimu, elegantnim štiklama u kojima ćete zablistati u izlascima i zabavama ili kupite poklon za nadolazeće praznike. U nastavku donosimo nekoliko artikala koji vam ne smiju promaknuti, jer akcija je vremenski ograničena.

Foto: Aldo

Kada govorimo o must have artiklima koje je uvijek dobro imati u ormaru, to su definitivno cipele i salonke na petu: Jedan od najpopularnijih Aldo modela - Stessy sada možete uloviti po odličnim cijenama u klasičnoj, bezvremenskoj nude nijansi, ili ombre printu, dok će za zabave i večernje izlaske sjajan odabir biti Stessy cipele ukrašene glitterom. Ako pratite modne trendove i poznate osobe, onda ste možda zamijetili Kate Middleton koja se na Wimbledonu pojavila u Aldo cipelama koje sada možete kupiti za samo 9,99 €!

Aldo
1/4

U zimskom periodu ne smijete propustiti ni obavezan dio jesenskih i zimskih outfita – čizme. Od robusnih ravnih modela koji su jedan od većih trendova ove sezone, do gležnjača na petu koje su idealne za dnevne, poslovne i večernje kombinacije, čizme su sastavni dio svakog looka u hladnijem periodu. U ponudi Aldo rasprodaje pronaći ćete razne modele za sve prilike i vremenske uvjete.

Aldo
1/4

Naravno, nijedna modna kombinacija neće biti potpuna bez jednog od omiljenih dodataka: torbe. Osim što su praktične, torbe često utječu na cjelokupni vizualni dojam i daju karakter cijeloj modnoj priči.

U asortimanu Aldo rasprodaje možete pronaći brojne modele : od manjih torbica u jarkim bojama ili atraktivnim uzorcima do iznimno trendy modela moon oblika koje obožavaju sve fashionistice, ili pak nešto klasičnijih torbi koje pristaju svim kombinacijama.

Aldo
1/4

I muškarci će u Aldo outletu sigurno pronaći nešto za sebe: od gležnjača u neutralnim nijansama, do svečanih modela cipela koji će sjajno izgledati uz odijela i poslovne outfite do mokasinka ili tenisica za svakodnevne i casual prilike. Osim obuće, sjajna opcija za shopping bit će i neki od modnih dodataka poput praktične torbe za laptop, sunčanih naočala ili remena koje također možete pronaći po povoljnim cijenama.

Aldo
1/4

Ne propustite ovu odličnu priliku za fenomenalan shopping i zaputite se u Designer Outlet Croatia ili svoje omiljene modele Aldo obuće i modnih dodataka naručite putem službenog Aldo web shopa. Ne čekajte predugo jer zalihe su ograničene!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije