Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVILA NAGRADNE IGRE

Pobjegnite na more s Večernjim listom!

Pobjegnite na more s Večernjim listom!
Foto: VL
28.05.2018.
u 10:00

Nagradna igra «Pobjegnite na more s Večernjim listom!»počinje 30. 5. 2018.

Na temelju čl. 69. Zakona o igrama na sreću (NN 87/09), Večernji list d.o.o. donosi sljedeća

PRAVILA NAGRADNE IGRE

«Pobjegnite na more s Večernjim listom!»

Članak 1.
Prema ovim pravilima Večernji list d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 6H/1, MB 3281094, OIB 92276133102, priređuje nagradnu igru naziva «Pobjegnite na more s Večernjim listom!»

Članak 2.
Svrha nagradne igre je ostvarivanje promidžbenih učinaka za Večernji list.

Članak 3.
Nagradna igra «Pobjegnite na more s Večernjim listom!»počinje 30. 5. 2018. kada će u svakom primjerku nacionalnog izdanja Večernjeg lista biti objavljen nagradni kupon a traje do 1.6.2018.

Članak 4.
Fond nagrada u nagradnoj igri «Pobjegnite na more s Večernjim listom!» koja počinje 30. 5. 2018. i traje do 1.6.2018. ukupno iznosi 53.400kn (PDV uključen), a nagrada je:

2 X Champagne vikend u Novi Spa Hotels & Resort-u, pojedinačne vrijednosti 6.600 kn, ukupne vrijednosti 13.200kn (PDV uključen)

Paket uključuje:

  • dvije noći s polupansionom u Junior suiteu hotela The View
  • šampanjac (0,7l) i jagode u čokoladi u suiteu po dolasku
  • čaša šampanjca uz večeru
  • ulaz u NOVISPA i besplatna upotreba bazena s morskom vodom, jaccuzzija, finske i turske saune, fitnesa i zone za relaksaciju
  • dva sata korištenja privatnog Spa suitea, uz šampanjac i voće
  • besplatna upotreba Interneta u suiteu
  • Parkiranje u garaži Resorta
  • kasni check out

2 X NOVISPA A'LA CARTE, pojedinačne vrijednosti 5.600 kn, ukupne vrijednosti 11.200kn (PDV uključen)

Paket uključuje:

  • dvije noći s polupansionom u Junior suiteu s pogledom na more hotela The View
  • besplatna upotreba interneta u sobi ili apartmanu
  • besplatno parkiranje u garaži Resorta
  • piće dobrodošlice u NOVISPA centru
  • Fitnes aktivnost s trenerom (kinesis, joga, stretching..)
  • dva tretmana po izboru iz sljedeće ponude:
  1. Relax masaža 45'                 
  2. Sportska masaža 45'                         
  3. NOVISPA holistička masaža 45'   
  4. Lomi Lomi havajska masaža 45'     
  5. Basic tretman lica 60'
  6. Simple Care body peeling + 40' dry floating
  7.  Manikura ili pedikura
  8.  2 x osobni fitness trening 50'

2 X Romantični vikend u Novi Spa Hotels & Resort-u, pojedinačne vrijednosti 5.100kn, ukupne vrijednosti 10.200kn (PDV uključen)

Paket uključuje:

  • dvije noći s polupansionom u Junior suiteu hotela The View
  • Pjenušac i domaće slastice u suiteu po dolasku
  • Ulaz u NOVISPA i besplatna upotreba bazena s morskom vodom, jaccuzzija, finske i turske saune, fitnesa i zone za relaksaciju
  • Holistička aroma masaža u paru 50'
  • Besplatna upotreba Interneta u suiteu
  • Parkiranje u garaži Resorta

2 X Obiteljski odmor u Novi Spa Hotels & Resort-u, pojedinačne vrijednosti 4.900kn, ukupne vrijednosti 9.800kn (PDV uključen)

Paket uključuje:

  • Dvije noći s polupansionom u Premium apartmanu za 2 osobe i 1 dijete
  • Besplatna upotreba Interneta u apartmanu
  • korištenje vanjskih bazena i plaže s popratnim sadržajima (lipanj-rujan)
  • korištenje unutarnjeg bazena i fitnes centra/teretane u NOVISPA centru za odrasle i djecu iznad 16 godina (djeca ispod 16 godina mogu koristiti unutarnji bazen samo u slučaju da vanjski bazeni u Resortu nisu raspoloživi; isključivo u pratnji roditelja i poštujući pravila SPA centra)
  • Parkiranje u garaži Resorta
  • animacijski program za djecu

2 X Produženi vikend u lipnju (22-25.06.2018.), pojedinačne vrijednosti 4.500kn, ukupne vrijednosti 9.000kn (PDV uključen)

Paket uključuje:

  • TRI noćenja s polupansionom u Premium apartmanu za 2 osobe
  • Party u Lounge baru The Eight u subotu 23.06.2018.
  • Ulaz u NOVISPA i neograničena upotreba bazena s morskom vodom, jaccuzzija, finske i turske saune, fitnessa i zone za relaksaciju
  • 25% popusta na masaže i tretmane u NOVISPA wellness centru
  • Besplatna upotreba Interneta (WIFI) u apartmanu
  • 50% popusta na parking/garažu unutar resorta (plaća se na recepciji)

Nagradu nije moguće zamijeniti za novac.

Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 5.
U srijedu 30.5. 2018. i četvrtak 31.5. 2018. će u Večernjem listu biti objavljen po jedan nagradni kupon. U petak 1.6. će u posebnom izdanju Večernjeg lista dostupnom samo na kioscima biti objavljen džoker kupon. Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koji tijekom trajanja nagradne igre kupe Večernji list, izrežu dva različita nagradna kupona. Kupone čitatelji - kupci trebaju ispuniti osobnim podacima (ime, prezime, telefon i adresa, e-mail nije obavezan) i poslati na adresu:

Večernji list d.o.o.
Za nagradnu igru – «Pobjegnite na more s Večernjim listom!»
p.p. 915
10001 Zagreb

Pošiljke s dva ispravno ispunjena kupona trebaju stići najkasnije do 11. 6. 2018. u 18h kako bi sudjelovale u izvlačenju.

Članak 6.
Javno izvlačenje dobitnika će biti održano u prostorijama Večernjeg lista 12. 6. 2018. u 14 sati. Izvući će se deset dobitnika slučajnim odabirom, a dobitnici osvajaju po jednu od nagrada. Tročlana komisija nadzire izvlačenje nagrada te o tijeku javnog izvlačenja vodi zapisnik. Svi nagradni kuponi podložni su provjeri.

Članak 7.
Dobitnici nagradne igre «Pobjegnite na more s Večernjim listom!» bit će objavljeni u Večernjem listu u roku od 14 dana od izvlačenja. Sudionici u nagradnoj igri prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivača nagradne igre. Sudionici u nagradnoj igri sudjelovanjem pristaju na prikupljanje, uporabu i objavu svojih osobnih podataka (ime, prezime, adresa i broj telefona). Navedeni podaci bit će upotrijebljeni za direktni marketing.

Članak 8.
Priređivač nagradne igre osigurava objavljene nagrade u nagradnom fondu i jamči dobitniku njihovu isporuku.

Članak 9.
Dobitnici u nagradnoj igri, koji su ispunili uvjete utvrđene ovim pravilima, trebaju preuzeti nagradu u roku 30 (trideset) dana od dana službene objave o ostvarivanju dobitka u nagradnoj igri.

Po isteku roka iz stavka 1. ovog članka priređivač će pismeno obavijestiti dobitnike koji nisu preuzeli nagradu, o dobitku i pravu da ga preuzme u roku 10 dana.

Po isteku tog naknadnog roka ukoliko dobitnici nisu preuzeli nagradu gube pravo preuzimanja ostvarene nagrade.

Ukoliko su dobitnici navedene nagrade iz ove nagradne igre maloljetni na dan izvlačenja dobitnika, nagrada glasi na ime roditelja ili zakonskog skrbnika, te ju on i preuzima u ime dobitnika.

Članak 10.
Trenutkom preuzimanja nagrade, odnosno potpisom sporazuma (ugovora) o preuzimanju nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitnicima.

Članak 11.
U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Članak 12.
Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem dnevnog tiska.

Članak 13.
U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 14.
Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.

Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih dade suglasnost i nakon što uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma suglasnosti budu objavljena.

Članak 15.
U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Zagreb 24. svibnja 2018.
Večernji list d.o.o.
Tomislav Ceronja
Voditelj promocije

KLASA:460-02/18-01/364
URBROJ:513-07-21-01/18-3
Zagreb, 25. svibnja 2018

Sretni dobitnici su:

Željko Hrupački, Zagreb

Sonja Biondić, Zagreb

Marko Prgeša, Zagreb

Vencel Mlinarević, Osijek

Danica Gazbara, Osijek

Tomislav Gega, Šibenik

Stjepan Protulipac, Zagreb

Dijana Drešar, Sisak

Ante Mitar, Trogir

Pero Mikuljan, Gornji Stupnik

Čestitamo !

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri „Pobjegnite na more s Večernjim listom!“ koja se održava od 30. svibnja 2018. do 1. lipnja 2018. kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (Ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu Večernji list d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo Večernji list d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva Večernji list d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom, i/ili SMS-om.

Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegovog zastupnika u pisanom obliku na adresu Oreškovićeva 6H/1 – odjel marketing, e-mailom na marketing@vecernji.net ili usmenim putem.

Po primitku izjave o povlačenju privole, Večernji list d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Valja napomenuti, kako sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije