Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne žali zbog odluke

Pobjegla je i vjenčala se s muškarcem kojeg je poznavala 13 dana: ‘Ne bih to nikome preporučila!’

TikTok
10.01.2024.
u 11:30

Još uvijek su u braku i imaju troje djece

Ljubav na prvi pogled je moguća, a jedna žena kaže da je ona živi dokaz. Objasnila je da je, iako to ne bi preporučila nikome, pobjegla s muškarcem nakon što ga je poznavala manje od dva tjedna, piše The Sun.

Rachel (@themrspedersen) je podijelila video s više od 1,3 milijuna TikTok pratitelja. "Kada sam imala 24 godine, pobjegla sam s muškarcem kojeg sam upoznala 13 dana ranije", rekla je. Objasnila je da je bila sigurna u trenutku kada je donijela odluku i pokazala se ispravnom. "Kad znate, znate! (Zapravo ne opravdavam ovo, djeco! Samo zato što je meni uspjelo, ne znači da obično funkcionira)," dodala je.

@themrspedersen When you know, you know! (I don’t actually condone this, kids! Just because it worked for me, doesn’t mean it usually works) #marriedatfirstsight #weeloped #marriedastranger #loveatfirstsight #whenyouknowyouknow

Rachel je podijelila fotografiju s dana njihovih zaruka, na kojoj je odjevena u bijelu haljinu, a njezin budući mladoženja kleči i prosi je. Godinama kasnije, sretan bračni par može se pohvaliti s troje djece i ne žali zbog svoje odluke niti malo.

Ljudi su u komentarima podijelili svoje mišljenje o njihovoj odluci. Mnogi su bili sretni zbog njih dvoje i bilo im je drago što je uspjelo: "I ja sam to isto napravio s 18 godina!", napisao je jedan komentator. 

"Najbolja odluka ikad. Umro je u 33. godini i da se nismo vjenčali mladi, ne bih imala sve ove lijepe uspomene", komentirala je druga osoba. Mnogi su se složili da kada upoznaš 'onu pravu osobu', jednostavno znaš. "Upoznala sam muškarca u Kaliforniji na odmoru i udala se za njega na svoj 20. rođendan. Još sam u braku", dodala je treća osoba. "Moj dečko se preselio iz Francuske u Meksiko a poznavali smo se tek jedan dan, i dalje smo zajedno nakon 5 godina", glasio je još jedan komentar. 

Žena se udala u ružičastoj vjenčanici pa je mnogi kritizirali: 'Odvratna je i neukusna!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije