Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Po božićne ukrase, dekoracije ali i ideje u PEVEX

PEVEX
16.12.2022.
u 15:13

Božić u svim bojama i s ukrasnima koje želite ove godine dostupan je u prodajnim centrima PEVEX diljem Hrvatske

Kuglice za božićna drvca od bijele, zlatne, srebrne, tradicionalne crvene i zelene, roze, baby blue, pa do crne boje prate jednako tako i drugi prigodni ukrasi koji će upotpuniti blagdanski ugođaj.

Hit boja ovog Božića je „very peri“, pa je na policama PEVEX-a mnogo božićnih ukrasa i u toj, mnogima zanimljivoj boji. Ako ste ljubitelj toplih materijala, onda su baršunaste kuglice nezaobilazne jer će dodatno naglasiti toplu atmosferu svakog doma, baš kao i razne dekoracije od perja. Složit ćete se kako detalji čine razliku i zato su dekoracije poput orašara koji su kao i kuglice dostupni u mnogo boja, plišanih gnomova, djeda mrazova itd. ono što će dodatno zaokružiti prigodno blagdansko ruho.

Božićna drvca pak, u PEVEX-u su dostupna u svim veličinama, od živih rezanih do onih u teglama, ali i umjetnih. Možete birati i vrstu božićnog drvca, gustoću grana ali i namjenu, hoćete li ga ukrasiti u vanjskom ili unutarnjem prostoru. Božićne lampice također dolaze u mnogo boja, a birati se mogu i po vrsti rasvjete, od led tople do hladnih tonova. Lijep, raskošan i bogat Božić i to povoljnim cijenama nikad nije bio dostupniji nego je ovih dana u PEVEX-u.

Naravno, sve što još simbolizira Božić, od božićnih živih zvijezda do toplih dekica, svijeća u svim bojama i slično također ćete pronaći u svim prodajnim centrima PEVEX. I ono najvažnije, u tijeku je blagdanski popust pa iskoristite nabavku božićnog asortimana po atraktivnim cijenama.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije