Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo lice

Plus-size model Crystal Renn ima konkurenciju – 23-godišnju Robyn

Robyn Lawley
Foto: Boux Avenue
1/3
09.08.2012.
u 00:01

Australska ljepotica Robyn Lawley "pomela" je mršaviju konkurenciju te postala zaštitno lice britanskog brenda rublja Boux Avenue, a na svom blogu ohrabruje djevojke da vole svoje tijelo

Premda se u modnom svijetu i dalje preferira (pre)mršav izgled djevojaka, plus-size modeli svako malo uzvraćaju udarac novim licima. Ovog puta riječ je o 23-godišnjoj Robyn Lawley, Australki koja je uspjela "uhvatiti" najveći nacionalni brend rublja, britanski Boux Avenue.

Kako bi potaknuli žene da budu zadovoljnije svojim tijelom, britanski je brend odlučio prošlogodišnju zvijezdu svoje kampanje Olu Jordan, koja nosi broj 10, zamijeniti upravo australskom ljepoticom koja ponosno nosi broj 16.

No Robyn nisu ovo prvi manekenski angažmani. Još je prošlog ljeta s još dva plus-size modela, Tarom Lynn i Candice Huffine, krasila naslovnicu talijanskog Voguea kako bi inspirirala žene da budu ponosne na svoje obline. No, osim u manekenskom svijetu, Robyn nadahnjuje djevojke i na svom blogu Robyn Lawley Eats, na kojem ohrabruje djevojke da prihvate svoje tijelo takvo kakvo jest.

Komentara 2

TR
trijumfator
11:51 09.08.2012.

Kakav plus size model? Ove cure na slici su sex-bombe. Ovi novinari su bolesni, kako mogu ovakvo tijelo predstavljati kao nešto plus size? Ja bih bio presretan da imam ovakvu djevojku. Očito je normal size kad djevojka ima max. 35 kg jer meni ove cure ne izgledaju kao da imaju i 5 kg viška. Ako i vaga pokazuje višak, očito je taj višak jako dobro raspoređen tamo gdje i mora biti

Avatar arcanius
arcanius
07:05 09.08.2012.

koji komad, čovječe.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije