Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Planirate vjenčanje?!

Dani vjenčanja
14.10.2022.
u 12:06

Imamo fantastičnu vijest – stižu Dani vjenčanja!

Vjenčanja iziskuju pripreme, katkad i dugotrajne, koje moraju započeti mnogo, mnogo unaprijed. Pozadina onog što gosti dožive kao jednu večer proslave ljubavi, za mladence je pravi mali organizacijski proces. Kako bi ta potraga i organizacija bila što lakša i kako bi pronašli najbolje za sebe, Westgate Shopping City tradicionalno donosi Dane vjenčanja 22. i 23. listopada. (linkati na www.westgate.hr )

Svi sanjaju o vjenčanju iz snova, a da bi sve prošlo onako kako su mladenci oduvijek željeli, Westgate donosi najbolju ponudu svega što jedno vjenčanje treba da bi ga se još dugo pamtilo. Uz sve potrebno za dan iz snova, buduće mladenke će moći izabrati i svoju savršenu haljinu- što je možda jedan od najvažnijih zadataka u cijelom procesu planiranja vjenčanja.

Bezbroj modela i trendova obasipat će mladenke sa svih strana ali najbitnije u svemu tome je da ona kaže to je „ta“ haljina. Sigurni smo da će potragu uvelike olakšati brojni saloni vjenčanih haljina koji će svoje modele izložiti upravo na Danima vjenčanja.

Odabir vjenčanog prstenja ubraja se u jednu od najvažnijih odluka pri organizaciji vjenčanja. Naime, u idealnom slučaju, vjenčano prstenje bira se jednom zauvijek, a velik asortiman prikladnih modela prstenja budući mladenci moći će pronaći u Westgate Shopping Cityju. 

Ako sanjate o drugačijem, modernom vjenčanju, onda je sala The LOFT u Westgate Shopping Cityju idealno mjesto za vas!

Moderni elementi u ovoj sali stvaraju prostor jedinstvenog dizajna, dok je velika terasa s pogledom na zeleno prostranstvo idealna za prigodno piće dobrodošlice i druženje na svježem zraku pod mnoštvom lampica. Moderan industrijski dizajn osigurat će vam uistinu jedinstveno vjenčanje.

Sve za svoj dan iz snova pronađite na Danima vjenčanja u Westgateu!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije