Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE VIŠE ZALJUBLJENA U NJEGA

'Planirala sam prekinuti s dečkom i iseliti se iz našeg stana, a onda sam saznala da sam trudna'

Shutterstock
20.05.2022.
u 15:30

Shvatila je da ima osjećaje prema njihovom cimeru s kojim se poljubila nakon što su se jednu večer vratili iz izlaska

U kasnim sam 20-ima i trudna sam s djetetom svoga dečka. Uopće nije bilo planirano i nisam baš sretna zbog toga. Živimo u stanu s još jednim dečkom s kojim smo bliski prijatelji još od kad smo svi zajedno studirali, a malo prije nego što sam saznala da sam trudna, shvatila da imam osjećaje prema tom cimeru. Nedavno smo se i poljubili kada smo se vratili iz noćnog izlaska, napisala je jedna žena za Mirror.

Trudnice imaju zaista čudnovate želje, jedu nezdravu hranu, kredu...

1/9

Planirala se, kaže, odseliti i prekinuti sa svojim dečkom ali tad je otkrila da je trudna. Njezin dečko nema pojma što se događa i što ona osjeća prema njihovom prijatelju ali bio bi šokiran i ljut kad bi saznao. Razgovarala je s cimerom u kojeg je zaljubljena, no oboje su se složili da je nastao kaos i da trenutno ne mogu ništa učiniti. Prekid trudnoće nije mogla napraviti jer je već bila trudna četiri i pol mjeseca kada je saznala. 

- Ovo je jako komplicirano, ali mislim da biste trebali, ako možete, ubuduće odvojiti trudnoću od onoga što osjećate prema svom dečku. Možda ovo nije vaš idealan scenarij ali vi ne morate biti zajedno da biste odgajali dijete i bili dobri roditelji. Očito ste razmišljali o prekidu veze dok niste saznali za trudnoću i rođenje bebe neće vam pomoći da se osjećate drugačije u vezi toga. Zapravo, to će na oboje staviti ogroman pritisak. Mislim da bi za vas najbolje bilo da sada prekinete tu vezu i usredotočite se na dijete, pa da onda nakon nekoliko mjeseci vidite kako se osjećate. Što se tiče vašeg cimera, nemojte sada forsirati vezu s njim, Započinjanje veze u ovakvim okolnostima s nekim tko nije otac je jako teško. Ako vam je suđeno da budete zajedno on će vam dati vrijeme koje vam treba - odgovorila joj je psihoterapeutkinja Coleen Nolan. 

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije