Njome su se najprije sladili siromašni seljaci i pučani, preko Amerike osvojila je svijet
Kako bi zaštitili autentičnost pizze, u Napulju djeluje i organizacija "Verace Pizza Napoletana" koja propisuje pravila izrade i sastojaka
Komentari 1
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
60 posto glatkog brašna i 40 posto oštrog i dobili ste savršeno tjesto