Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pinca, sirnica ili pogača? Svejedno, bitno da je svježe pečena!

Pan-pek
Foto: Pan-pek
1/4
01.04.2023.
u 07:57

Gdje po najsvježiju pincu ovog Uskrsa? U Pan-peku pince dolaze ravno iz pećnice, svaki dan i više puta dnevno.

Uskršnji blagdani nezamislivi su bez tradicionalne pince, omiljenog kolača na blagdanskom stolu. Zovemo je još i sirnica ili pogača, ali ono što je jedinstveno jest nedoljivost mirisa, okusa i teksture ovog popularnog uskrsnog kolača.

Iako svatko od nas vjerojatno u svojim kuharicama ima neki lijepi tradicionalni recept, manje je vjerojatno da ćemo u našim užurbanim rasporedima pronaći vremena za premješavanje tijesta na način na koji su to radile naše bake.

Međutim, to ne znači da se moramo odreći užitka u toploj kriški slatke pince jer baš takva će tijekom ovih blagdana svakodnevno i više puta izlaziti iz pećnica odabranih pekarnica Pan-peka.

Pan-pek jedini na tržištu u kategoriji velikih pekarnica nudi svježu pincu– dnevni proizvod koji se ručno dorađuje i priprema u dućanu u trenutku kupnje. U ponudi su mini pince od 100 grama, zlatno žute boje s karakterističnim rezom i granuliranim šećerom, što ih čini idealnim brzim obrokom.

Na stol ravno iz Pan-pek pećnice: mala pinca 100 g
Foto: Pan-pek

Pogledajte kako izgleda dio izrade svakodnevno svježe pečene Pan-pek Pince:

Uz toplu i svježu mini pincu, Pan-pek nudi klasičnu, pakiranu veliku pincu koja ima produljeni rok trajanja, a receptura je obogaćena i grožđicama za sve ljubitelje mediteranskog „dodira“. Oba proizvoda rađena su po jedinstvenoj recepturi koja se naslanja na naše tradicionalne recepte, a temelj su joj tri glavna sastojka – jaja, brašno i šećer, uz neizostavne arome koje joj daju karakterističan miris i okus.

Velika pinca s grožđicama – jedinstvena receptura iz Pan-peka
Foto: Pan-pek

Inače, pinca je navodno potekla iz doba Mletačke republike. Dok su u povijesti slastice i kolači bili luksuz koji su si mogli priuštiti samo određeni viši slojevi društva ili su se pekli samo za posebne prigode, danas u slasticama možemo uživati svakodnevno, pazeći pri tome na uravnoteženu i što zdraviju prehranu. Uskrs je jedan od onih dana u godini kada sebi priuštimo i mali izlazak iz okvira kada je slatko u pitanju, pa tako i naša topla pinca.

Uskrs uz Pan-pek: Mala (100 g) i velika (270 g) pinca
Foto: Pan-pek

Pekarska priča prožeta znanjem i ljubavlju

Stoga za sve slane i slatke trenutke rješenje je u Pan-pekovim prodavaonicama gdje se mogu pronaći, svježi ili ravno iz pećnice, brzi i ukusni sendviči, klipići ili pizze. Svi proizvodi dovršavaju se i pripremaju na licu mjesta osiguravajući svježinu i ukus na najvišoj razini.

Ovih uskršnjih blagdana dnevno svježe pečena pinca može se naći u odabranim Pan-pek prodavaonicama u Zagrebu i Varaždinu:

Pan-pek pripovijeda priču o pekarstvu vođenu ljubavlju, strašću i znanjem. U jednom od najpoznatijih pekarskih lanaca svakodnevicu čine mali trenuci – priprema tijesta, spajanje okusa, sastojaka i začina, osmišljavanje novih delicija, pečenje proizvoda do savršenstva i dijeljenju svega toga s vjernim kupcima.

U 73 prodavaonice diljem Hrvatske svakog su dana u ponudi osnovne i specijalne vrste kruha i peciva, slani i slatki proizvodi, svježi i pakirani kolači i torte. Kvalitetu svih proizvoda potvrđuje i IFS certifikat, jedna od najpriznatijih normi za sektor hrane, dodijeljen kao potvrda usklađenosti proizvoda o zadovoljavanju svih normi te potvrda ostvarenja visoke razine kvalitete i sigurnosti proizvoda.

Pan-pekovi proizvodi se mogu pronaći i u dvjestotinjak srednjih i malih trgovačkih poduzeća, u svim važnijim trgovačkim centrima, ali i školama, bolnicama, dječjim vrtićima i domovima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije