Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za sramežljive

Pilula za jutro poslije stiže dostavom na kućni prag

tableta
17.04.2012.
u 12:43

Pakiranje pilule vrlo je diskretno i dostavljat će se na području Londona za samo dva sata. Parovi će je moći naručiti putem interneta

Žene će uskoro moći naručiti pilulu za jutro poslije koju će im dostavljati do kućnog praga. Raznosit će je kuriri po cijelom Londonu, ali tek nakon što se ispuni internetska narudžba i potvrdi da je osoba punoljetna (iznad 18 godina), piše Daily mail.  Morat će napisati i datum posljednjeg menstrualnog ciklusa i točno vrijeme seksualnog odnosa. Pilulu će na biciklu dostavljati za manje od dva sata. Moći će je naručiti i vikendima te u kasnim noćnim satima, no tada će paket stići tek ujutro. Nova usluga stajat će oko 180 kuna. Pilula će stići u diskretnom paketu pa ženama neće biti neugodno, čak i ako paket prime drugi dan ujutro na poslu. Više neće biti neugodnosti u ljekarnama kad treba zatražiti kontracepciju.

Stručnjaci se slažu da će dostupnost pilula ovim putem u bilo koje doba dana potaknuti maloljetnički seks i seks bez zaštite jer će mladi parovi mnogo lakše doći do spasonosne pilule. Djevojke na internetu mogu mnogo lakše manipulirati svojim godinama, no na portalu DrEd.com tvrde da će za naručivanje biti potrebna registracija s datumom rođenja, a plaćanje će se vršiti kreditnom karticom. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije