Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

PIK Vrbovec nositelj nagrade Best Buy

PIK Vrbovec
PR FOTO
PR
Autor
PR članak
08.07.2016.
u 11:34

PIK Zlatna kuhana šunka i PIK Mortadela - najbolji omjer cijene i kvalitete

Proizvodi PIK Vrbovca - PIK Zlatna kuhana šunka i PIK Mortadela plasirali su se na sam vrh Best Buy međunarodnog certifikacijskog projekta, kao proizvodi koji nude najveću vrijednost za novac.

Nositelj Best Buy Award nagrade za svaku kategoriju može biti samo jedan proizvod odnosno usluga – onaj koji osvoji najveći broj glasova hrvatskih potrošača. Tako su već svima poznati PIK-ovi proizvodi, PIK Zlatna kuhana šunka i PIK Mortadela proglašeni proizvodima s najboljim omjerom cijene i kvalitete.

PIK Zlatnu kuhanu šunku krasi vrhunska kvaliteta zbog koje je prvi izbor potrošača već dugi niz godina. Samo 2 posto masnoće i visoka proteinska vrijednost čine ju odličnim odabirom za zdravu i uravnoteženu prehranu. PIK Mortadela proizvodi se od biranih sirovina, dodataka i začina, prema tradicionalnoj talijanskoj recepturi koja oduševljava svakog ljubitelja profinjenih aroma. Važno je istaknuti kako PIK Zlatna kuhana šunka i PIK Mortadela ne sadrže pojačivače okusa, umjetna bojila, gluten niti soju.

Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u kvalitetu proizvoda i praćenju trendova te poslovnoj filozofiji usmjerenoj prema tržištu i potrošaču, PIK Vrbovec prepoznatljiv je brend i tržišni lider u Hrvatskoj, što dodatno potvrđuje i ovo priznanje. Drago nam je što potrošači već godinama prepoznaju kvalitetu PIK-ovih proizvoda i ukazuju nam svoje povjerenje jer to je svakako motiv koji nas pokreće.“, istaknula je Tihana Vujčić, direktorica Marketinga PIK Vrbovca.

Best Buy Award projekt je švicarske organizacije ICERTIAS – International Certification Association GmbHa , a osnovni cilj istraživanja je dobivanje uvida u iskustvo i percepciju stanovnika Republike Hrvatske o robnim markama proizvoda i usluga.

Želite prijaviti greške?