Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uživajte!

Pet dobrih razloga za blagdanski seks

seks
Thinkstock
26.12.2012.
u 11:00

Koliko ste zbog organizacije blagdana i neminovnog stresa pomišljali na intimno opuštanje uz partnera. Sada je idealno vrijeme za to...

Dane kada se možete i trebate opustiti, umjesto svađi s partnerom, provedite u vrućim igricama pod plahtama. Iako će vam se činiti da nemate vremena za strasti jer je iza gostiju ostala hrpa neopranog suđa, Huffingtonpost savjetuje da nađete malo vremena te se opustite i prepustite...

1. Čašica više je sasvim u redu. Alkoholna pića neizbježna su za opuštanje i stimuliranje libida. Dopustite si čašu vina za ručak ili večeru. Kuhano vino može biti jak afrodizijak, a ako ga pripremate kod kuće, možete ga začiniti s đumbirom, cimetom, klinčićima, vanilijom i šećerom...

2. Uživajte u hrani. Na dijetu uvijek možete poslije Nove godine, stoga se ne ustručavajte i uživajte u jelu i piću! Opredjelite se za kolače s visokim udjelom kakaa ili tamne čokolade koja će vam pomoći u boljem raspoloženju. Tamna čokolada je izvrstan afrodizijak, a antioksidansi su sjajni za aktiviranje seksualne energije.

3. Ljubljenje pod imelom. Poljubac pod imelom? Zašto ne? Partneru možete predložiti da uživate ako skinete svu odjeću sa sebe, a imelom mu možete pokazati gdje su vaše erogene zone. Zabava vam je zajamčena!

4. Boca istine, drinkopoly ili čovječe ne ljuti se. Ne treba vam veliko društvo da biste se dobro zabavili, već boca dobrog pića i upornost. Pobjeda neka vam bude izazov jer malo natjecateljskog duha samo može raspiriti strasti.

5. Prazničnim seksom riješite se stresa. Kapicu Djeda Mraza ili drugi ukras možete upotrijebiti za neko strateško mjesto te si zaželite jako sretne blagdane. Zabavnom terapijom za relaksaciju riješiti ćete nakupljenog tijekom predblagdanske gungule. Pronađite vremena za igre u krevetu, a osim što će vas oraspoložiti i obnoviti energiju, sagorijet će i mnogo kalorija.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije