Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pažnja, pažnja, stigao je novi Startas – nije šala!

Nova Startas kolekcija
01.04.2021.
u 10:36

Novu Startas kolekciju pronađi u Borovo prodavaonicama i na www.borovo.hr

Šarena, razigrana, divlja i drugačija Startas kolekcija stigla je na ulice! Pripremi se i izrazi svoj stil, neka te nosi osjećaj slobode i ljubavi. Uvrsti Startas u  svoju proljetnu must have kolekciju, novi street style modeli postaju hit sezone!  

U proljeće se sve budi, probudi u sebi divlju stranu s modelima Leo i Zebrica. Ovi su modeli izrađeni od prirodnih materijala i dolaze u brojevima od 36 do 42.  

Raznježi se Startas modelom Moj prijatelj Willy i on će ti pomoći plivati u moru jednoličnosti. Moj prijatelj Willy je izrađen u dječjoj i ženskoj varijanti u brojevima od 30 do 42.  

Pokori ulice razlivenim bojama Hippija. Hippie dolazi u dječjoj i ženskoj varijanti u brojevima od 30 do 42 i u trenu podiže raspoloženje, ali i svaku modnu kombinaciju.  

U retro znaku stiže Unisex model Vinyl za sve zaljubljenike u prošla vremena. Startas Vinyl dolazi u brojevima od 41 do 47 i uistinu je najležerniji model koji će zasigurno postati hit proljeća!  

Opskrbi se na vrijeme simbolom Novo normalnog doba! Startas Toaletni papir kreiran je od eco friendly materijala i dolazi u brojevima od 36 do 42. Uskoči u ružičasti Startas svijet!  

Cijena tvojih omiljenih Startasica je 229,00 kn, dostupne su u Borovo prodavaonicama i na webshopu. Na novu Startas kolekciju Borovo ti daruje 20% popusta koji možeš iskoristiti do 05.04.2021.

Iz Vukovara s ljubavlju!

Tvoje Borovo

STARTAS KOLEKCIJA

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije