Paškim se sirom posebno proslavila obiteljska Sirana Gligora
Ovčarstvo je na Pagu tisućljetne tradicije. Danas je na Pagu 30.000 posebno cijenjenih ovaca; male su, manje od običnih, prosječno dnevno daju od 0,75 do litre mlijeka, a muzu se ručno
Komentari 2
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
a proizvodi se u bosni...nebi bilo toliko paskoga sira da dovezu sve ovce iz australije na pag....ma gadi mi se sve.....